Nogomet

Barrios: "Nama to nije remi, nego poraz"

Borna Rupnik • četvrtak, 14.07.2011.
Barrios: "Nama to nije remi, nego poraz"
Foto: Ivana Strahija

Razočaranje nakon prokockane pobjede protiv Venezuele u paragvajskom je taboru bilo veliko. Prenio ga je Lucas Barrios, a četvrtfinale im tako za protivnika donosi Brazil...

Paragvajci su u trećem kolu skupine B Copa Americe imali sve u svojim rukama. Vodili su protiv Venezuele 3:1, no svojim su protivnicima dopustili dva gola u završnici susreta. S osvojenim bodom pali su na treće mjesto te će igrati protiv Brazilaca u četvrtfinalu.

"Ne znam kako se pomiriti s ovakvim ishodom. Nama to nije remi, nego poraz", izjavio je paragvajski napadač Lucas Barrios, strijelac drugog gola svoje momčadi.

Vezane vijesti

"Činjenica da se Venezuela vratila s dva gola zaostatka u zadnjim minutama jako nas brine. Sve smo imali na dlanu. Ostaje nam gorak okus, iako je najvažnije da smo ušli u četvrtfinale", dodao je.

Ipak, pohvalio je zalaganje nogometaša Venezuele i svjestan je da Paragvaj mora što prije podići glavu: "Njihov povratak na 3:3 pokazuje da su i oni imali što reći u ovoj utakmici".

"Mi moramo neke stvari popraviti prije Brazila. Moramo i što prije okrenuti novu stranicu. Ovo natjecanje je dovoljno jako da će kazniti drukčiji pristup", zaključio je Lucas Barrios.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.07.2011. u 23:04
    copa america ima debilan sustav,pa igrali su jedni protiv drugih u grupi i sad odma u nokaut fazi...
    Obrisan korisnik