Nogomet

Falcao produžio vjernost Portu

Mihaela Bradovski • petak, 15.07.2011.
Falcao produžio vjernost Portu

Iako je početkom mjeseca otkrio kako je u klub stigla ponuda na njegovo ime, ali i priznao kako je dovoljno sazrio za igranje u jačoj ligi, napadač Porta Falcao i naredne bi dvije godine trebao nositi isti dres...

Kolumbijski je napadač prošle sezone postigao 38 pogodaka u izvanrednoj Portovoj sezoni i time postao jedan od igrača koji su na sebe privukli najveći pozornosti.

"Primera je dobra i kvalitetna liga, ali preferiram Premiership. Sazrio sam u svakom pogledu i spreman sam igrati u velikoj ligi", poručio je Falcao prije svega tjedan dana.

Od početka prijelaznog roka uz njegovo se ime često spominjao Chelsea kamo bi krenuo za bivšim strategom i Atletico Madrid, no novim ugovorom odbacio je mogućnost promjene sredine ovoga ljeta.

Osim korekcije vezane za njegovu plaću u ugovoru je promijenjena i visina odštete. Umjesto dosadašnjih 30 milijuna eura zainteresirani klubovi za njegove će usluge morati ponuditi 45.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.07.2011. u 13:18
    bravo falcao, netreba sad odma nakon jedne dobre sezone pakirat kofere...zadržit dobre igrače i pojačat se i malo unijet nemira u LP
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.07.2011. u 10:13
    jedna briga manje ovog ljeta :)
    Obrisan korisnik