Nogomet

Georgievski: "Pokazat ćemo pravo lice"

Borna Rupnik • nedjelja, 17.07.2011.
Georgievski: "Pokazat ćemo pravo lice"
Foto: Kristijan Komarica

Baku će u utorak ugostiti uzvratnu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka između Neftčija i Dinama, a Azerbajdžanci vjeruju da će pred svojim navijačima izvući bolji rezultat nego na Maksimiru...

Već su poslije maksimirskog ogleda u Neftčiju istaknuli da nisu bili za tri gola slabija momčad od Dinama, a svoje tvrdnje planiraju provesti u djelo u drugoj utakmici.

Javid Husejinov: "Promašili smo jednu veliku priliku u prvom dijelu, a imali smo još dvije u nastavku. Ako smo mogli stvarati šanse pred 40 tisuća Dinamovih navijača, zašto ne bismo to ponovili pred svojima? Vjerujem u pobjedu.

Trener Arif Asadov u najavi te utakmice ponovio je da u načelu zadovoljan igrom svoje momčadi: "Nismo odigrali loše, rezultat nije bio prava slika stanja na terenu. Pogriješili smo u nekim izglednim situacijama za pogodak".

"Zato se nadam da ćemo pobijediti u uzvratu. Razgovarao sam s igračima i svi smo uvjereni da ćemo ispraviti pogreške, odigrati još bolje i pokušati slaviti na kraju susreta", dodao je strateg azerbajdžanskog prvaka.

Slično razmišlja i Slavčo Georgievski, koji je naglasio kako i Dinamo ima svojih slabosti: "Nismo mi u Zagrebu odigrali loše. Naš je trener pripremio dobru taktiku, ali su igrači napravili nekoliko pogrešaka na igralištu".

"U uzvratu ćemo pokazati svoje pravo lice. Ne budemo li vjerovali u to, nećemo moći učiniti ništa. Svaka momčad ima svojih slabosti, mi smo Dinamo stvorili četiri ili pet opasnosti u prvoj utakmici. Smatram da im možemo zabiti nekoliko golova na svom terenu", zaključio je nogometaš Neftčija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mihalj19.07.2011. u 11:28
    tako je, treba nam pobjda i tamo
    Mihalj
  • KORISNIK 00717.07.2011. u 15:23
    Dinamo treba jednostavno na ovakvim klubovima Nefci i Helsinki uknjiziti 4 pobjede jer se ovakve sanse ne javljaju svake godine za veliki napredak na polju koeficijenta.Remi moze biti koban za buducnost za nositeljstvo.Makar dobili jos 3 puta s 1:0.
    KORISNIK 007
  • Zvrx17.07.2011. u 12:32
    Samo čvrsto i ozbiljno. A oni nek se slobodno otvore, tek tada će fasovat porciju...
    Zvrx
  • Ronaldo917.07.2011. u 12:10
    ovak isto su govorili prije prve utakmice,ocito nisu niš naucili
    Ronaldo9
  • Obrisan korisnik17.07.2011. u 12:07
    Dinamo jednostavno treba pokazat tamo da je jači,mora se ipak vijdjeti razlika između prvaka Hrvatske i Azerbajdžana
    Obrisan korisnik