Košarka

Leon Radošević kompletirao transfer

Ante Zovko • nedjelja, 17.07.2011.
Leon Radošević kompletirao transfer
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski reprezentativac Leon Radošević i službeno je postao član Armani Jeans Milana, talijanskog euroligaša, potpisom višegodišnjeg ugovora.

Dok će Cibona put do Eurolige tražiti kroz kvalifikacije, njezin sad već bivši igrač Leon Radošević neće imati takvih briga. 21-godišnjak je stavio autogram na ugovor s talijanskim prvoligašem koji ima velike ambicije.

Hrvatski je reprezentativac potpisao dvogodišnji ugovor s opcijom produženja na dodatne dvije godine, objavio je milanski klub.

Emporio Armani, kako će se zvati u predstojećoj sezoni, ne krije velike ambicije pa je naš igrač samo jedno u nizu zvučnih pojačanja.

Na klupu je nedavno sjeo Sergio Scariolo, a prije Radoševića roster su pojačali Ioannis Bourousis, Antonis Fotsis, Omar Cook i Drew Nicholas.

Cibona bi za Radoševićev transfer trebala dobiti odštetu od nekih pola milijuna eura, a ako prođe kvalifikacije, igrala bi u Skupini C s Milanom te Real Madridom, Maccabijem, Partizanom i Anadolu Efesom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Peter Schmeichel18.07.2011. u 16:02
    Po toj logici i Boško Balaban je Aston Villi vrijedio 20 milijuna maraka plus tjedna plaća od 60 tisuća maraka. Zato jer su toliko dali za njega....... Marić je Newcastle koštao ,,samo'' 12ak milijuna maraka, a Cvitanović Sociedad samo 10ak milja maraka. Pitaj managere Aston Ville Sociedada i... [više na forumu]
    Peter Schmeichel
  • Obrisan korisnik18.07.2011. u 14:58
    vidimo se kroz par godina opet u Ciboni
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.07.2011. u 04:01
    Napokon Siena dobiva pravu konkurenciju. Bit ce zanimljivo do samog kraja :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.07.2011. u 22:50
    šteta izgubili smo mladog i borbenog igrača kojeg je teško nadomjestit, lova koju dobijemo za njega je sitnica a budućnost je surova čim neko proigra odlazi .
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.07.2011. u 22:19
    Za to lovu Cibona ne moze rjesiti nikakve dugove niti mogu dovesti pojacanja, imaju za par placa i to je to.
    Obrisan korisnik