Nogomet

Steaua "bacila oko" na dvojicu Hrvata

Bernard Jurišić • utorak, 19.07.2011.
Steaua "bacila oko" na dvojicu Hrvata
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Najtrofejniji rumunjski klub, Steaua iz Bukurešta, bacila je oko na dvojicu hrvatskih nogometaša. Rumunjski velikan u svojim bi redovima rado vidio Damira Šovšića i Boška Balabana...

Mladi hrvatski reprezentativac Damir Šovšić bio je ponajbolji igrač prijateljskog susreta između Zagreba i Steaue (1:1) i strijelac jedinog pogotka za "pjesnike".

Sportski direktor rumunjskog velikana bio je impresioniran Šovšićevim nastupom i raspitivao se o cijeni 21-godišnjeg veznjaka. Odgovor iz Zagreba ga nije oduševio: "Donesite tri milijuna eura i vaš je", uz dodatak "za nekoliko godina vrijedit će deset".

Upit iz Steaue nije bio slučajan jer rumunjski klub traži pojačanje na mjestu razigravača. Tri milijuna eura za Šovšića smatraju pretjeranim, no nije nemoguće da se u Zagreb vrate s drugačijom ponudom.

Drugi Hrvat koji je na radaru rumunjskog kluba je Boško Balaban. I kod napadača Panioniosa je problem u financijama, jer 33-godišnji Riječanin ima godišnju "gažu" od 500.000 eura. Steaua bi ga uzela ukoliko bi "Bole-Top" smanjio plaću.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • irilov19.07.2011. u 17:44
    ovaj mali šovšić mi se jako sviđa ka igrač...mislin da bi mome hajduku jako dobro doša. ali...
    irilov
  • Obrisan korisnik19.07.2011. u 14:45
    Bole-Top is back in the game :))
    Obrisan korisnik