Nogomet

Marc Janko odbio ruske bogataše

Mario Glasnović • utorak, 19.07.2011.
Marc Janko odbio ruske bogataše
Foto: Sandro Donda

Napadač nizozemskog Twentea, Marc Janko, odbio je ponudu bogatog ruskog prvoligaša Anžija iz Mahačkale. Austrijski reprezentativac zabrinut je za svoju sigurnost i zbog toga ne želi otići u grad koji se nalazi na obali Kaspijskog jezera.

Marc Janko odbio je ići koracima Roberta Carlosa, Balasza Dzsudzsaka i ostalih nogometaša koji su prihvatili "nemoralnu" ponudu ruskog prvoligaša. Austrijski napadač koji nastupa za Twente nizozemskim medijima otkrio je svoje razloge.

"Nisam zainteresiran. Vrlo je opasno živjeti tamo i morao bih imati zaštitare ako budem izlazio na ulicu. Kvaliteta života za mene je vrlo bitna, a i nisam završio sa svojim nastupima u Twenteu gdje želim pokazati više", otkrio je Janko nizozemskom Voetbal Internationalu.

28-godišnji napadač je u svojoj prvoj sezoni u nizozemskoj ligi zabio 14 pogodaka u 29 nastupa. U pet godina igranja za Red Bull Salzburg postigao je impresivnih 75 golova u 108 nastupa. Za reprezentaciju Austrije postigao je sedam golova u 19 nastupa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.07.2011. u 20:08
    pa u twenteu mu nista ne fali redovito igra i zabija dobro možda nema tako veliku placu kolko bi imao u rusiji ali sve u svemu pametna odluka
    Obrisan korisnik
  • giga_sb19.07.2011. u 18:51
    ajde bar jedan pametan...
    giga_sb