Nogomet

Porto doveo 20-godišnjeg Brazilca

Mihaela Bradovski • srijeda, 20.07.2011.
Porto doveo 20-godišnjeg Brazilca
Foto: Ivana Strahija

20-godišnji brazilski veznjak, Danilo, novi je igrač Porta. Dogovor sa Santosom kao i visinu odštete potvrdio je portugalski klub u svom priopćenju...

Danilo Luiz da Silva Santosov je igrač bio od 2010 godine i u tom je periodu za brazilsku momčad upisao 27 nastupa i postigao četiri pogotka. Nakon što se, prema vlastitim riječima, dokazao u Južnoj Americi vrijeme je bilo za odlazak u jači klub.

U posljednje vrijeme nagađalo se kako će mu nova destinacija biti Italija, a mediji su najčešće u tom kontekstu spominjali Milan, odnosno Juventus. Ipak, zadnjih nekoliko dana njegov je agent javnost informirao kako je preostala tek igračeva odluka hoće li pojačati kadar Porta ili Benfice.

"Nogometni klub Porto može vas informirati kako je postigao dogovor sa Santosom te će njegov igrač Danilo Luiz da Silva uskoro pojačati naše redove. Dogovorena odšteta za ovog igrača je 13 milijuna eura" stoji u priopćenju portugalskog prvaka.

Danilo osim zadaća u veznom redu može obavljati i one u posljednjoj liniji pa portugalski mediji nagađaju kako je ovaj transfer korak bliže realizaciji onog Jorgea Fucilea u Romu ili u Lazio.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.07.2011. u 11:36
    U pravu si hammerhand kad kažeš da Porto ne promašuje s mladim pojačanjnima, al daj ubaci i koje ć umjesto č (bez uvrede, samo savjet)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.07.2011. u 10:40
    nesječam se kad je Porto promašio s nekim, nadam se da neče ni s ovim igračem...
    Obrisan korisnik