Nogomet

Pennant: "Bit ćemo spremni za Hajduk"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 21.07.2011.
Pennant: "Bit ćemo spremni za Hajduk"
Foto: Bruno Karadža

Nogometaše Stoke Cityja uoči europskog susreta s Hajdukom muči razlika u dostignutoj formi između njih i splitskog sastava. Jermaine Pennant međutim vjeruje kako zajedno sa suigračima može nadoknaditi vrijeme između početka Hajdukovih i njihovih priprema...

Momčad Krasimira Balakova iza sebe već ima prvu prvenstvu utakmicu, dok je u subotu na rasporedu prijateljski dvoboj protiv Barcelone. S druge strane, Stoke je u svom pripremnom razdoblju za sobom ostavio tek jednog ozbiljnijeg protivnika u tri susreta - Newport County.

28-godišnje krilo ostalo je pomalo iznenađeno razlikom početka priprema Hajduka i njegova sastava. "Ako su odigrali prvu utakmicu u prvenstvu znači da završili sa svim pripremnim susretima. Bez obzira koliko puno trčite na treninzima za kvalitetnu pripremu potrebne su vam utakmice", iznio je svoje mišljenje nekadašnji mladi reprezentativac Engleske, ali i dodao:

"Iako oni u startu imaju prednost mi do našeg međusobnog dvoboja imamo još tri test-susreta tako da ćemo do 28. srpnja biti spremni."

Pomoćni trener Dave Kemp gledao je Hajduk u susretu protiv Šibenika i nakon što je prenio svoje dojmove šefu struke i njegovu kadru Pennant je zaključio: "Smatram da je od svih protivnika koje smo mogli dobiti Hajduk najbolja momčad. No i momčadi poput Chelseaja, Liverpoola i Arsenala mučile bi se na gostovanjima kod nas."

Dobra vijest za engleski sastav je povratak Jonathana Woodgatea u trenažni proces. Tony Pulis očekuje da će njegov branič biti spreman za pripremni dvoboj u petak ili onaj u subotu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.07.2011. u 11:10
    Jasno da je Stoke ogroman favorit, ali ja imam neki predosjećaj...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.07.2011. u 11:07
    polako ljudi...ljudski se veseliti al to je ipak klub iz Premier lige
    Obrisan korisnik
  • ElKun1021.07.2011. u 10:30
    Ma ajmo dati gol u gostima, oni na Poljudu ne mogu ništa!
    ElKun10
  • johnny00821.07.2011. u 09:44
    ma hajduk to gazi ka nista!
    johnny008