Nogomet

Chelsea krenuo po Lukakua

Mihaela Bradovski • četvrtak, 21.07.2011.
Chelsea krenuo po Lukakua
Foto: Bruno Karadža

Prema pisanju BBC Sporta Chelsea je poslala ponudu na adresu Anderlechta. Andre Villas-Boas zainteresiran je za 18-godišnjeg napadača Romela Lukakua...

Belgijski klub također je potvrdio da kontakti između njih i Bluesa postoje. Mladi golgeter već je neko vrijeme na radaru velikih europskih klubova od kojih su se najčešće uz njegovo ime vezivali Arsenal, Manchester City i Tottenham.

Lukaku je sa svojih 17 godina debitirao za belgijsku nacionalnu vrstu i do sada je u 10 nastupa postigao dva pogotka. Visina Chelseajeve ponude još nije otkrivena.

"Još je dug put pred nama do konačnog dogovora. Istina je da pregovaramo s Chelseajem, no postoje i drugi klubovi koji su službeno zainteresirani za njega", pojasnio je glavni direktor Anderlechta Herman van Holsbeeck.

Prema dosadašnjim pisanjima 18-godišnji napadač od strane svog kluba procijenjen je na 18 milijuna funti, a ugovor s Anderlechtom veže ga do 2013. godine.

"Mladog Didiera Drogbu", kako su ga prozvali u Belgiji, u ljeto prošle godine htio je i Real Madrid odnosno njegov strateg Jose Mourinho koji je neuspješni pokušaj dovođenja ovog teenegera prokomentirao riječima: "Lukaku ima vrlo mudrog oca. Želi da Romelu ostane u Anderlechtu još godinu dana i tamo se razvija u još boljeg igrača."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.07.2011. u 11:55
    vec 5 godina ima 18g
    Obrisan korisnik
  • LeBronWade21.07.2011. u 11:38
    Meni iskreno ne izgleda kao 18-godišnjak
    LeBronWade