Nogomet

Lennon: "Pogledati Stipu još jednom"

Lovro Štrbinić • četvrtak, 21.07.2011.
Lennon: "Pogledati Stipu još jednom"
Foto: Kristijan Komarica

Stipe Pletikosa nalazi se na probi u škotskom Celticu, a priliku da pokaže vlastite mogućnosti dobio je u prijateljskom ogledu protiv Cardiffa. Ipak, kako je na tom dvoboju bio prilično nezaposlen hrvatski vratar će dobiti još jednu priliku da izbori ugovor kod Neila Lennona.

Odavno je poznato da Stipe Pletikosa pokušava ostvariti angažman u Celticu, a kako se Škoti žele dodatno uvjeriti u kvalitetu Hrvata Stipe je dobio priliku u prijateljskom susretu s Cardiffom. No, na gostujućem terenu Škoti su slavili s 1:0, a bivši vratar Hajduka na toj je utakmici upisao samo jednu pravu obranu.

Bio je to dalekometni pokušaj Joea Masona, dok su ostali teži ispiti izostali. Upravo iz toga razloga Pletikosa će dobiti novu priliku za dokazivanje u jednoj od nadolazeće četiri prijateljske momčadi. Kako je Celticu vratar potreban izgledna je mogućnost da mu ponude ugovor, barem i onaj kratkoročni.

Nešto slično potvrdio je i strateg Celtica Neil Lennon: "Vratar nije imao mnogo posla i teško je ponuditi mu ugovor na temelju viđenog. Pogledat ćemo ga još jednom, a kratkoročni ugovor je jedna od opcija."

Trenutno je u Bhoysima u prvom planu Lukasz Zaluska, ali trener priželjkuje dolazak jače konkurencije za mjesto prog vratara. "Želim još jednog vratara, trenutno imamo samo dvojicu i svakako želim ojačati konkurenciju", završio je Lennon.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ElKun1021.07.2011. u 20:02
    U Hajduka!
    ElKun10
  • Obrisan korisnik21.07.2011. u 18:23
    vrati se ti lipo kuci, znas di te ljudi vole i mozes pokazat da si najbolji hrvatski golman!!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.07.2011. u 15:23
    Joj pa neće valjda biti rezerva nekom Zaluski.
    Obrisan korisnik
  • AJSIX21.07.2011. u 15:15
    A Stipe, Stipe.... opet ces samo ojacavati konkrurenciju
    AJSIX