Nogomet

Tanac u Saudijskoj Arabiji

Piše:Ivana Strahija • petak, 22.07.2011.
Tanac u Saudijskoj Arabiji
Foto: Kristijan Komarica

Branko Ivanković, cijenjeni hrvatski nogometni stručnjak, našao je novu sredinu. Bit će trener Al Ittifaqa u Saudijskoj Arabiji.

Saudijski prvoligaš, koji je prošlu sezonu završio ne trećem mjestu, dobio je novog trenera, hrvatskog stručnjaka Branka Ivankovića. Tanac naime nije krio svoju želju da pronađe novi klub nakon što je otišao iz Kine i tamošnjeg Shandong Lunenga, pa je usprkos ponudama da vodi neke reprezentacije radije odabrao klupsku opciju.

Ivanković naime smatra da "još uvijek" ima dosta toga dati klupskom nogometu, kako je kazao u nedavnom intervjuu za Sportnet, a svakako mu više odgovara svakodnevni rad s igračima.

O planovima za novu sredinu Tanac je Sportnetu rekao: "Cilj mi je nastaviti s dobrim rezultatima, koje sam postizao u svim sredinama koje sam vodio. Al Ittifaq je u prošloj sezoni zauzeo treće mjesto tablice i plan je zadržati najmanje tu razinu, a želja je naravno napraviti i rezultatski iskorak."

O mogućnosti da sa sobom povede kojeg hrvatskog igrača, Ivanković nam je kazao: "Za sad još nema govora o tome, a koliko znam popunjena je kvota stranaca. Moguće je da se nešto promijeni."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.07.2011. u 15:46
    kao da je njemu bitno kako mu se klub zove i gdje se nalazi Dobit će love, osigurati i ovako sigurno egzistenciju i živio Il Itfaquauauaunešto
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.07.2011. u 15:46
    sad bi trebalo 6mj. ne plaćati ga pa da vidimo kaj će napraviti, pošto je napao Škvorce da koji su to šmrkavci da zbog ne plaćanja i ne javljanja ljudi iz kluba mogu samo tako otići
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.07.2011. u 15:30
    Mi mu se rugamo, a on po Arabijama masne pare skuplja...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.07.2011. u 15:26
    al ne..on je cijenjeni hrvatski stručnjak...majke ti mile
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.07.2011. u 15:25
    Ma sve je to smiješno, da ti naši treneri nešto valjaju nebi radili po Kini i Saudijskoj Arabiji.
    Obrisan korisnik