Nogomet

Davor Bagarić strijelac u remiju

Mario Plavčić • ponedjeljak, 25.07.2011.
Davor Bagarić strijelac u remiju
Foto: Bruno Karadža

Bivši nogometaš Cibalije i Slaven Belupa Davor Bagarić vrlo brzo se aklimatizirao na novu sredinu. Već u drugom kolu slovenskog prvenstva upisao se u strijelce, no taj pogodak nije bio dovoljan Kopru za pobjedu protiv ljubljanske Olimpije...

U derbiju drugog kola 1. slovenske lige Luka Koper i Olimpija iz Ljubljane odigrali su bez pobjednika. Domaćini su poveli u 30. minuti preko Davora Bagarića koji je postigao prvijenac za svoju novu momčad. "Kanarinci" su u prvom poluvremenu bili znatno opasniji, no na odmor se otišlo s minimalnim vodstvom Kopra.

U nastavku druga slika - gosti iz Ljubljane preuzeli su inicijativu i zaprijetili u nekoliko navrata, a najprecizniji bio je Radujko koji je u 60. minuti pogodio za 1:1. Bilo je još nekoliko pokušaja s obje strane, no rezultat se više nije mijenjao.

Domaćini su bili izuzetno nezadovoljni odlukama sudačke trojke, posebice glavnog arbitra koji im je pokazao čak sedam žutih kartona, dok kod gostiju nitko nije "obolio od žutice". Žuti karton zaradili su Bagarić te Siniša Linić koji je, poput Bagarića, proveo svih 90 minuta na terenu u momčadi Kopra.

Prva slovenska liga, 2. kolo:
Luka Koper - Olimpija Ljubljana 1:1
(Bagarić 30' / Radujko 60')

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • gangrena25.07.2011. u 15:52
    eto ti bagariću pa se ti zajebavaj i petljaj sa maloljetnicama umjesto da treniraš sad igraš u sloveniji a rodni grad te mrzi
    gangrena