Nogomet

Šahtarov Brazilac između ostanka i selidbe

Mihaela Bradovski • utorak, 26.07.2011.
Šahtarov Brazilac između ostanka i selidbe
Foto: Sandro Donda

Veznjak Šahtara, Brazilac Douglas Costa, zanimljiv je klubovima Serije A, Primere i Premiershipa, potvrdio je njegov zastupnik Cesar Bottega. Iako je otkrio imena klubova s kojima je najviše u kontaktu, priznao je kako su šanse za ostankom u Ukrajini također velike...

Kako bi stao na kraj medijskim nagađanjima koji od početka prijelaznog roka ovog 20-godišnjeg ofenzivca sele diljem europskog kontinenta, Bottega je otkrio koji klubovi su ga do sada kontaktirali, odnosno koji su klubovi najbliži slanju službene ponude ukrajinskom klubu.

U lipnju je Costa izjavio kako mu godi zanimanje Napolija i Rome, no čini se kako je rimska momčad od tada smanjila interes. Osim Napolija, najzainteresiraniji su Manchester City i Manchester United.

"Istina je, imao sam i imam kontakte s ozbiljnim i jakim klubovima iz Italije, Španjolske i Engleske Manchester United i Manchester City nekoliko su puta zvali i informirali se o njegovim nastupima, cijeni i ostalim detaljima. Napoli je također zvao nakon što su se kvalificirali u Ligu prvaka."

Costa i Šahtar imaju potpisan ugovor do 2014. godine, a kako službene ponude za njegove usluge još uvijek nema mogućnost ostanka bez obzira na sav interes je velika.

"Costa je sretan u Ukrajini i ima priliku igrati Ligu prvaka s jednom od najcjenjenijih momčadi Europe. No ukoliko dođe ponuda iz neke od najjačih europskih liga ona će svakako biti uzeta u obzir."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.07.2011. u 16:21
    jako dobar igrač i sigurno bi uspio u jednoj od liga 5
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.07.2011. u 11:28
    dobar igrač
    Obrisan korisnik