Nogomet

Eduardo: "Svi poštuju Šahtar"

Ante Dubravac • utorak, 26.07.2011.
Eduardo: "Svi poštuju Šahtar"
Foto: Bruno Karadža

Stanku između dva kola domaćeg prvenstva nogometaši Šahtara iz Donjecka odlučili su iskoristiti za prijateljsku utakmicu protiv francuskog Lyona.

Nakon poraza u Superkupu od Dynama iz Kijeva i otvaranja prvenstva s tri pobjede igrače Šahtara čeka prijateljski dvoboj s trećeplasiranom momčadi francuskog prvenstva.

"Ova utakmica će biti dobar test za svakoga od nas. Osim toga, s ovakvim susretima dobivamo iskustvo koje nam je od velike koristi," izjavio je uoči utakmice hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva za službenu klupsku stranicu.

Utakmica protiv Lyona Šahtaru služi kao priprema za natjecanje u Ligi prvaka: "Iako u prvenstvu imamo dosta dobrih protivnika jake utakmice kao što je ova s Lyonom su prava prilika da vidimo naše stvarno stanje prije početka Lige prvaka."

Za kraj je naš napadač rekao i nekoliko riječi o momčadi Lyona: "Oni su čvrsta ekipa koja svoju kvalitetu konstantno pokazuje posljednjih nekoliko godina. Imaju odlične igrače koji su vrlo dobri tehničari. Međutim, u Europi svi poštuju Šahtar i nitko ne želi da nas vidi kao svoje protivnike," zaključio je Eduardo da Silva.

Prijateljski dvoboj između Šahtara i Lyona igra se u Donbass Areni, a na rasporedu je u srijedu, 27. srpnja s početkom u 18 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis26.07.2011. u 21:55
    oni tkoji znaju, znaju.
    cameosis