Nogomet

U petak počinje ono pravo

Sportnet • srijeda, 27.07.2011.
U petak počinje ono pravo

Kako vrijeme leti kad se čovjek zabavlja, a zabava je drugo ime za novu sezonu bet-at-home.com Managera. Niste se niti okrenuli, a već je prošlo osam dana od početka loptanja u Prvoj HNL. Prvo kolo bilo je probno, ali već od petka 29. srpnja više nema zabušavanja. Dakle, potražite neko skrovito mjesto na plaži i u carstvu hladovine izbacite uljeza, sastavite dobitnu ekipu, odaberite pravu taktiku, koja će Vam osigurati borbu za ovosezonsku glavnu nagradu, LCD televizor.

Što ste isprobali, isprobali ste, jer od petka 29. srpnja kreće prava akcija u bet-at-home.com Manageru. Nema više 'nismo znali' ili drugih izgovora i opravdanja. Dobro proučite pravila, pozovite prijatelje i rodbinu da Vam se priključe, dokažite da ste pravi zaljubljenik i poznavatelj prilika i odnosa u Prvoj HNL i uzmite nam LCD televizor, koji osigurava generalni sponzor, kladionica bet-at-home.com.

Ako ste mislili da je glavni razlog što su nogometaši Hajduka morali sezonu otvoriti utakmicom protiv Šibenika već u utorak 19. srpnja subotnji spektakl na Poljudu i gostovanje europskog prvaka Barcelone u Splitu, prevarili ste se. To smo Vam mi omogućili još koji dodatni dan kako bi se upoznali sa svim igračima, kako bi imali vremena odabrati pobjedničku taktiku i kako bi izabrali pravu osobu za kapetana vaše ekipe. Nadamo se da ste dobro iskoristili poklonjeno vrijeme i kako ste uz pokojeg aduta u rukavu spremni za istinski početak bet-at-home.com Managera.

Pobjednik prvog, probnog, kola je ekipa ''Vid'' s osvojenih 55 bodova. Najveći doprinos ovom rezultatu dao je kapetan ove ekipe, ali i najkorisniji igrač protekle sezone Prve HNL prema strogo objektivnim kriterijima Sportnetovog bet-at-home.com Managera, Ivan Kelava. Uz pomoć suigrača iz Dinama po tko zna koji put sačuvao je svoju mrežu netaknutom te je na taj način svojim poslodavcima osigurao pregršt bodova.

Ukoliko ne gledamo kapetanski učinak, igrač koji je u pobjedničkoj ekipi osvojio pojedinačno najviše bodova je Frane Vitaić, koji je pogotkom i asistencijom skupio odličnih deset bodova i tako postao najkorisnijim igračem kola. Da krv nije voda u ekipi ''Vid'' dokazao je i Franin brat blizanac Ante, koji je upisao asistenciju i time pridodao još koji bod na njegov konto. Hajdučki tandem Ivan Vuković i Marin Tomasov donijeli su mu ukupno 15 bodova, dok mu je branič Filip Marčić postignutim pogotkom osigurao dodatnih sedam. Kada je slagao ekipu sigurno je mislio kako s Ivanom Krstanovićem, najboljim topnikom prošlog prvenstva ne može pogriješiti. Međutim, Krstanović ne samo da se nije upisao u strijelce, nego čak niti nije zaigrao u Dinamovom otvaranju te je na taj način ekipi ''Vid'', ali sigurno i velikoj većini ostalih igrača osigurao 'zapaženih' nula bodova.

Drugo mjesto osvojila je ekipa ''ALCATRAZ'' s tri boda zaostatka za vodećim, treće mjesto dijele ''baranja'' i ''Mladi Bodači'' s 51 osvojenim bodom, dok vrh poretka s 50 osvojenih bodova zatvaraju ekipe ''Columbia team'' i ''HLADNO PIVO'', koja čak nije potrošila niti sav budžet. Naime, na računu im je, za razliku od ostalih ekipa koje predvode ljestvicu, ostalo 5 tisuća i sigurno će se odvojiti koja virtualna kuna za pokoje virtualno pivo u proslavi ovog rezultata.

Od ostalih igrača trebalo bi spomenuti procvat Ante Rukavine pod trenerskom palicom Krune Jurčića i njegovih 'iznenađujućih' osam osvojenih bodova na startu. U istu kategoriju iznenađenja možemo staviti i osam osvojenih bodova veznjaka Lovra Šćrbeca iz Lokomotive i mladog talenata Matea Kovačića, koji će sigurno igrati veću ulogu u eventualnom ovogodišnjem pohodu Dinama na novi naslov.

Od većih razočaranja, ako se njihov učinak može tako nazvati, braća Sharbini zajedno su osvojila tri boda, Anas dva i Ahmad jedan, već spomenuti Krstanović ostao je na nuli, dok je najskuplji igrač Sammir osvojio tek četiri boda.

No, ovo je tek bila generalna proba te čak i svi treneri u Prvoj HNL znaju da ono bitno počinje u petak, kada kreće i službeno bodovanje za bet-at-home.com Manager. Znate li da je Splitovac Velimir Vidić zaradio crveni karton u prvom kolu i da nema pravo nastupa protiv Slavena? Znate li da su Asim Šehić i Istra 1961 prekinuli suradnju i da je trenutačno bez kluba? Budite u toku i pratite vijesti iz Prve HNL na Sportnetu, a svoju momčad morate registrirati do petka, 29. srpnja u 19.30 sati (ukoliko ne bude promjena u satnici)! Naravno, možete se registrirati i naknadno no bit će Vam teže boriti se u ukupnom poretku s onima koji sudjeluju od prvog službenog kola (2. kolo 1. HNL).

Glavni motiv bet-at-home.com Managera nisu nagrade, iako su one i ovoga puta vrijedne i primamljive, već dobra zabava i dokazivanje da ima ljudi koji prate, poznaju i vole Prvu HNL! Ipak, svaki pobjednik kola osvaja 50 eura kladiteljskog bonusa na računu u kladionici bet-at-home.com, dok će pobjednik jesenskog dijela dobiti LCD televizor, koji također osigurava bet-at-home.com! Priključite nam se i uživajte na sasvim novi način u Prvoj HNL.

SuperSport HNL

1Dinamo 3667:30+3782
2Rijeka 3669:30+3974
3Hajduk 3654:26+2868
4Osijek 3662:43+1957
5Lokomotiva 3652:45+751
6Varaždin 3639:47-842
7Gorica 3635:50-1541
8Istra 1961 3636:54-1841
9Slaven Belupo 3643:69-2633
10Rudeš 3622:85-639

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.07.2011. u 10:28
    Bolje od drugih managera
    Obrisan korisnik
  • Wilson27.07.2011. u 13:15
    ovo je odlično! :))
    Wilson