Nogomet

Felipe Caicedo otišao kod Ibričića

Nikola Vlahović • srijeda, 27.07.2011.
Felipe Caicedo otišao kod Ibričića
Foto: Sandro Donda

Bivši veznjak Zagreba i Hajduka, a sada član moskovskog Lokomotiva, Senijad Ibričić, dobio je novog suigrača koji je pojačao napadački dio momčadi...

Nakon dugotrajnih pregovora čelni ljudi ruskog prvoligaša u svoju su svlačionicu uspjeli dovesti napadača kojeg su dugo pratili. Naime, novi igrač moskovskog Lokomotiva postao je Felipe Caicedo.

Riječ je o reprezentativcu Ekvadora koji ima 22 godine, a do sada je igrao u Švicarskoj, Engleskoj i Španjolskoj. Napadač je u Europu došao 2006. godine kada je postao igrač Basela.

Nakon dvije godine kupio ga je Manchester City, međutim, Caicedo se nije uspio nametnuti te je bio na posudbi u Sportingu i Malagi, a nakon toga u Levanteu. Upravo ga je Levante otkupio od Manchester Cityja za milijun eura, a u Rusiju su ga prodali za 7,5 milijuna eura.

Predsjednica ruskog prvoligaša, Olga Smorodskaja, potvrdila je da je transfer završen: "Drago mi je da je ovaj transfer napokon gotov. Na transferu se radilo od siječnja ove godine i sada imamo talentiranog napadača, a posebno mi je drago što je sam Caicedo inzistirao na dolasku u naš klub".

Felipe Caicedo potpisao je četverogodišnji ugovor sa svojim novim poslodavcima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.07.2011. u 15:46
    predobar igrac....ipak je lova ucinili svoje u ovom transferu...mogao je i negdje bolje zavrsiti =)
    Obrisan korisnik