Nogomet

Dinamo časti i protiv Helsinkija

Josip Tolić • četvrtak, 28.07.2011.
Dinamo časti i protiv Helsinkija
Foto: Kristijan Komarica

Dva najveća hrvatska kluba objavila su cijene karata za uzvratne dvoboje trećeg pretkola Lige prvaka odnosno Europske lige. Na Poljudu se ulaznice mogu kupiti već od danas.

Dinamo - HJK Helsinki

Uprava Dinama opet će pružiti priliku svima koji žele prisustvovati pohodu zagrebačkog kluba na Ligu prvaka da dođu pogledati Modre po "akcijskoj" cijeni.

Naime, kao i u domaćoj utakmici s Neftçijem, na obnovljeni Maksimir na uzvrat protiv Helsinkija moći će se ući za samo jednu kunu. Toliko će stajati cijena ulaznice za tribine istok i sjever. "Zapadnjaci" će, pak, za to morati izdvojiti deset kuna. Prodaja počinje u ponedjeljak, a sam dvoboj igra se u srijedu.

Hajduk - Stoke City

Kod splitskih Bilih prodaja za uzvratni dvoboj drugog pretkola Europske lige između Hajduka i Stoke Cityja, na rasporedu u četvrtak, počela je već danas.

Za europski dvoboj na Poljudu karte su po redovnoj cijeni. Sjever tako stoji 60 kuna, jug 70, središnji dio istoka 100, rubni dijelovi 80 kuna, a za ulaznicu za zapadnu tribinu trebat će se izdvojiti 120 kuna za središnji dio odnosno 100 kuna za rubne dijelove. Osim na standardnim prodajnim mjestima, karte je moguće kupiti i preko interneta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.07.2011. u 10:52
    Zakaj minusi,ne kužim.Pa dobro čovjek veli.Doći će pun kurac švercera pokupovat jako puno karata i preprodavat.Pa za neftči sam jedva kartu nabavio,šverceru sam dao kartu za istok i 50 kn za 3 sjevera dolje.Inače kad već pišete cijene slobodno napišite po kojoj cijeni će šverceri prodavat... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.07.2011. u 00:26
    Kad su i stranci željni Hajduka. :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.07.2011. u 15:27
    ovo ne treba Dinamu bar ne za ovu utakmicu..siguran sam da b po normalnim cijenama doslo bar 25 tisuca ljudi zele vidjeti taj prolaz u zadnje pretkolo....ali dobro...opet u ponedjeljak malo sacekati za karte..nece bit tesko =)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.07.2011. u 14:59
    mater i opet necu moc do karte jer ce debili pokupovat pol stadiona i onda preprodavat za 100kn, a stadion bu poluprazan
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.07.2011. u 14:32
    i opet će na poljud više ljudi.
    Obrisan korisnik