Nogomet

Kako je krenulo, dobro je i završilo

Mario Plavčić • četvrtak, 28.07.2011.
Kako je krenulo, dobro je i završilo
Foto: Duje Bonačić

Nogometaši Hajduka vraćaju se minimalno poraženi i očekuje ih težak, ali ne i nerješiv ispit za tjedan dana na Poljudu. "Bili" su kapitulirali već iz prve opasnije situacije, a to je u konačnici i presudilo dvoboj. Opći dojam je da su igrali u grču, ali je nedostajalo i više hrabrosti...

Danijel Subašić: Pod paljbom posebice u prvih 45 minuta. Spašavao je koliko je mogao. Tek jedna veća nesigurnost prilikom jednog Delapovog ubačaja. Kod gola je bio potpuno nemoćan.

Hrvoje Vejić: Stajao je predaleko od Waltersa prilikom pogotka, ali se iskupio u 39. minuti kada je spasio s linije. U drugom dijelu bolji, kao i cijela obrana.

Mario Maloča: Kao i Vejić, "kumovao" je kod pogotka Engleza. Pokušavao je parirati u zračnim duelima, no nerijetko bezuspješno. U drugom dijelu - čitaj pod "Hrvoje Vejić".

Mirko Oremuš: Imao je težak zadatak čuvati neugodnog Etheringtona što uistinu nije bilo lako. Nekoliko puta probio po boku, ali bez konkretnog učinka.

Ruben Lima: U obrani birao jednostavna rješenja, trudio se, a poslao je i nekoliko upotrebljivih dugih lopti koje nitko nije upotrebio.

Srđan Andrić: Rastrčan, klasična utakmica kapetana Hajduka. Dobivao je, ali i dijelio batine.

Masahiko Inoha: Borben u sredini terena, uporan u oduzimanju lopti, ali kada ju je uzeo, nije napravio ništa posebno.

Mario Brkljača: Dosta oštar u startovima, napravio ono što je i najavio prije utakmice.

Marin Tomasov (do 85. minute): Jedan od ponajboljih igrača Hajduka na večerašnjoj utakmici. U obrambenim zadatcima bio je siguran, a u 60. minuti uputio je prvi udarac u okvir gola. Uz to, izveo je nekoliko minijatura, ujedno, bio je jedan od rijetkih Hajdukovaca koji je nešto napravio prema naprijed.

Anas Sharbini (do 90. minute): U prvom dijelu potpuno nevidljiv, uvijek za korak prekratak, dok je u drugom bio nešto rastrčaniji s nekoliko udaraca prema golu.

Ante Vukušić (do 64. minute): Izgubljen među divovima u obrani Stokea. Upisao je tek jedan pokušaj u prvom dijelu susreta.

Ivan Vuković (od 64. minute): Ostao je zapamćen po jednom udarcu, šteta što je to bio udarac Hutha kopačkom u njegovu glavu.

Ahmad Sharbini (od 85. minute): Igrao premalo za ikakvu ocjenu.

Krešo Ljubičić (od 90. minute): Neocijenjen.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.07.2011. u 18:39
    minjaj golmana nestabilnog podhitno .....
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.07.2011. u 13:41
    slazem se namucit ce se stoke na poljudu moramo i mi postici neki rani gol i zatvorit prilaz golu,a sto se tice prve utamkice nije tako lose ni taj 1:0 kad skontamo pa i manchester chelsi i ostali tesko nose bodove na gostovanju kod stokea
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.07.2011. u 09:11
    Kako je krenulo nije moglo bolje završit.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.07.2011. u 08:10
    dobar naslov ako ćete tako igrati iduće godine nećete ni vidjeti Europu ugledajte se u Split i Varaždin ipak, sretno u uzvratu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.07.2011. u 00:24
    eto pa vi nabijajte 15 minusa kad kazem da je ono s Barcom bilo namjesteno....;)ali navijam za Hajduk da prodje ko i svaki normalan Hrvat....
    Obrisan korisnik