Nogomet

Klinsmann na klupi SAD-a

Ante Dubravac • petak, 29.07.2011.
Klinsmann na klupi SAD-a
Foto: EPA

Nakon što je prekinuta suradnja s Bobom Bradleyjem nogometna reprezentacija SAD-a dobila je novog izbornika. Ta čast pripala je Jürgenu Klinsmannu.

Bivši njemački izbornik Jürgen Klinsmann izabran je za nasljednika Boba Bradleyja na klupi Sjedinjenih Američkih Država.

Ovu vijest je potvrdio predsjednik saveza Sunil Gulati: "Sretni smo što sada imamo Jürgena na mjestu izbornika. On je bio vrhunski igrač i sada je trener sa iskustvom i znanjem potrebnim da unaprijedi našu momčad."

Ni novi izbornik nije krio svoje zadovoljstvo što je nakon nekoliko odbijanja konačno preuzeo reprezentaciju SAD-a: "Ponosan sam i počašćen što sam imenovan izbornikom i želim se zahvaliti na izboru. S nestrpljenjem čekam izazove koji me čekaju. Od danas počinje naš put prema Svjetskom prvenstvu 2014. godine," izjavio je Klinsmann.

Prvi nastup na klupi SAD-a Klinsmann će imati u srijedu, 10. kolovoza kada njegova nova reprezentacija igra protiv Meksika.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.07.2011. u 22:17
    Ma Nijemci ti uvijek slučajno i sretno osvajaju medalje,i jedini oni uz pomoć sreće imaju toliki broj medalja za razliku od npr.nesretnih Engleza :))
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.07.2011. u 23:49
    sad ćemo vidjet dal je ono sa njemačkom bila slučajnost ili stvarno zna vodit
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.07.2011. u 23:08
    Očekivano. Klinsmann je to mjesto cijelo vrijeme i čekao.
    Obrisan korisnik