Nogomet

Raspucani Španjolci i Nigerijci

Borna Rupnik • ponedjeljak, 01.08.2011.
Raspucani Španjolci i Nigerijci
Foto: Davor Sajko

U posljednjim utakmicama prvog kola Svjetskog prvenstva za igrače do 20 godina Nigerija je u našoj skupini lakoćom apsolvirala Guatemalu, a na kraju su uvjerljivi su bili i Španjolci u skupini C...

Skupina C

Španjolska je bila na dobrom put da bez prevelikog stresa riješi utakmicu protiv Kostarike u svoju korist. S dva pogotka Rodriga imali su prednost 2:0 do 65. minute, ali tada je smanjio Ruiz i vratio neizvjesnost u utakmicu.

Kostarika je potom pogodila i prečku, a posao su naposljetku dovršili Koke u 81. minuti i Isco s 11 metara duboko u sudačkoj nadoknadi. U drugoj utakmici skupine C Ecuador je od 24. minute zahvaljujući Govei vodio protiv Australije, no u samoj završnici dvoboja poravnao je Oar lijepim pogotkom iz slobodnog udarca.

Skupina D

Uz hrvatski poraz od Saudijske Arabije, poraženi su teren napustili i mladi reprezentativci Guatemale. U njihovu su mrežu Nigerijci spremili čak pet lopti.

U prvom poluvremenu u dva je navrata bio precizan Egbedi, a u nastavku su redom pogađali Ajagun, Kayode i Musa. Hrvatska u drugom kolu igra upravo protiv Nigerije.

SP U20, rezultati:
Skupina C: Kostarika - Španjolska 1:4, Australija - Ekvador 1:1
Skupina D: Nigerija - Guatemala 5:0, Hrvatska - Saudijska Arabija 0:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.08.2011. u 23:47
    pa da. nije problem samo u htv-u, nego i u ostalim medijima, popraceno je sramotno u svakom poglecdu pogotovo jer je interes znacajan - hrpa ljudi je gledalo stream preko eurosporta i hrpa komentara na forumu :) dakle, ljude zanima, ipak je to svjetsko prvenstvo, tu igraju igraci koji ce za koju... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.08.2011. u 17:40
    Bas ste ovo u20 prvenstvo popratili u pm...
    Obrisan korisnik