Nogomet

Guarin neće forsirati odlazak

Mihaela Bradovski • utorak, 02.08.2011.
Guarin neće forsirati odlazak
Foto: Sandro Donda

Fredy Guarin, veznjak Porta, neće pod svaku cijenu tražiti odlazak iz portugalskog prvaka. Zastupnik kolumbijskog igrača središnjice izjavio je kako se 25-godišnjak ne brine da u sadašnjem klubu neće imati dovoljno izazova...

Kolumbijski reprezentativac nakon impresivne druge polovice prošle sezone zainteresirao je brojne klubove, posebno one iz Italije, a sve je potvrdio njegov zastupnik.

Roma i Inter, prema pisanju medija, najuporniji su u prikupljanju informacija o ovom veznjaku. "Interes nekolicine klubova postoji, ali ne mogu vam reći je li na klupsku adresu stigla poneka službena ponuda. Čekam da mi Porto javi novosti oko toga. Što se nas tiče sve je jasno. Zainteresirani klub mora se javiti Portu, a mi ćemo postupiti onako kako u klubu oduče."

Pojedini portugalski mediji prije nekog vremena plasirali su vijest kako Guarin pod svaku cijenu želi promijeniti sredinu. To, kaže Marcelo Ferreira, nije niti blizu istine.

"Ovo što sam vam upravo rekao znači kako moj klijent nema namjeru forsirati odlazak. Sve dok Porto ne kaže kako je s nekim sklopio ugovor Fredyju je i više nego dobro u trenutnom društvu."

Ugovor s klubom kojem je pristupio 2008. godine iz Saint-Etiennea veže ga do 2014. godine, a poznata je i odšteta koja u njemu stoji. Budući klub morat će platiti 30 milijuna eura želi li ga u svojim redovima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • gangrena02.08.2011. u 15:45
    što te tu ima fascinirati igrači imaju ugovore i kao profesionalci moraju ih ispoštovati do kraja jedino ako se drugačije ne dogovore sa klubom a uostalom porto je bogat klub i velik klub pa ostanak u portu i nije neka SF priča
    gangrena
  • Obrisan korisnik02.08.2011. u 14:57
    Mene fascinira kako je Porto uspio zadržati Guarina, Hulka i Falcaa nakon onakve sezone.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.08.2011. u 12:41
    villas boas svaka cast,dao je liku sansu koji je bio zapostavljen a sada je vec zvijezda al svaka cast i igracu koji stvarno igra fenomenalno
    Obrisan korisnik