Košarka

Vranković: "Moramo se presložiti"

Ante Dubravac • srijeda, 03.08.2011.
Vranković: "Moramo se presložiti"
Foto: Hrvoje Knežević

Nakon uvodnog dijela koji je odrađen u Osijeku naši najbolji košarkaši u Crikvenici nastavljaju s pripremama za Europsko prvenstvo koje se održava u Litvi.

Izbornik Josip Vranković od samog početka nailazi na velike probleme. Sigurno najteži je otpadanja Roka Ukića zbog loma noge.

U sklopu priprema reprezentativci će odigrati i tri turnira: "Svi ti turniri koji dolaze će nam poslužiti da pojedine segmente presložimo jer ipak smo ostali bez jednog od nositelja igre," izjavio je Vranković za Hrvatsku radioteleviziju i dodao: "Marka Popovića naknadno priključujemo tako da će nam turniri jako dobro doći za uigravanje."

Unatoč svim problemima reprezentativci ne skrivaju velike ambicije s kojima putuju u Litvu: "Bilo bi fantastično osigurati odlazak na Olimpijske igre. Sigurno je to jedan od ciljeva uoči odlaska na ovo Europsko prvenstvo i nadam se da ćemo u tome i uspjeti," rekao je novi član Cibone Damjan Rudež.

Osim Popovića reprezentaciji se priključio i oporavljeni Marko Tomas, a prvi pripremni turnir naše košarkaše očekuje od 7. do 10. kolovoza u Ljubljani.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!