Nogomet

Katalinić: "Svoje smo propustili u Dugopolju"

Borna Rupnik • petak, 05.08.2011.
Katalinić: "Svoje smo propustili u Dugopolju"
Foto: Bruno Karadža

Split je na Craven Cottageu zaključio svoj ovogodišnji europski put. Trener Ivan Katalinić rekao je poslije utakmice da su šanse za iznenađenje propuštene još u prvom ogledu, dok je Martin Jol ionako više usredotočen na pripreme za Premiership...

"Normalno je bilo da Fulham pobijedi na svom terenu", izjavio je iskusni trener momčadi Splita, Ivan Katalinić, nakon što je hrvatski predstavnik u Londonu morao potpisati poraz od 2:0, premda je drugom poluvremenu u više navrata mogao najmanje do počasnog pogotka.

Katalinić na tu dobru igru iz drugog dijela gleda sa zadrškom: "Bolja igra u drugom dijelu bila je ipak samo privid, Fulham je tada već vodio 2:0".

Vezane vijesti

Ako je i bilo prilike za nauditi Fulhamu, to je trebalo učiniti prije tjedan dana, zaključio je strateg sastava s Parka mladeži: "Mi smo svoju priliku propustili u Dugopolju, u prvoj utakmici. Čestitam Fulhamu na pobjedi i želim im sve najbolje u nastavku natjecanja".

Trener Fulhama, Nizozemac Martin Jol, na prolaz pored Splita u četvrto pretkolo Europske lige gleda kroz prizmu priprema svoje momčadi za novo izdanje Premiershipa.

"Runavik, Crusaders i Split nisu baš najbolje pripreme. Mogli bismo organizirati još jedan prijateljski susret za utorka, ali mislim da je to loša ideja. Odigrali smo šest susreta, a neki su nam konkurenti odigrali manje. To bi mogao bi nedostatak i nisam zadovoljan što moramo stalno biti usredotočeni na Europsku ligu, ali zadovoljan sam rezultatima jer smo prošli u sljedeći krug natjecanja", rekao je.

Pohvalu je od svog trenera zaradio strijelac prvog pogotka protiv Splita, Andrew Johnson, koji je ujedno i iznudio kazneni udarac za konačnih 2:0.

"U dobroj je formi, čini mi se da je takav uvijek kada radim u Engleskoj. Dobar je igrač, živahan i zna s loptom. I uvijek može nešto napraviti pojedinačnom kvalitetom, poput iznuđivanja ovog jedanaesterca. Ne mogu tražiti više, ostane li zdrav bit će velika snaga Fulhama", zaključio je Martin Jol.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.08.2011. u 12:58
    svaka cast decki...da je bio malo bolji zdrijeb prosli bi 100%
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.08.2011. u 12:57
    svaka čast dečkima tako se igra za svoj klub!! a ne kao ove zvjezdice i pekari u hajduku
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.08.2011. u 11:23
    Mislim da se kate sada vadi na nekakvu prvu utakmicu bla bla, a do jucer je pricao da ce proci... pa ljudi moji Fulham je jedna izuzetno dobro poslozena ekipa, i mislim da pitanje proslaska fulhama nije dolazilo u pitanje ni trena!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.08.2011. u 11:16
    Trebali ste zabiti gol u Dugopolju!!!! Šteta mogli smo proć
    Obrisan korisnik
  • Lomax05.08.2011. u 10:44
    Ma svaka vam čast za pristup
    Lomax