Nogomet

Zamora: "Mogli smo Splitu zabiti i više"

Borna Rupnik • petak, 05.08.2011.
Zamora: "Mogli smo Splitu zabiti i više"
Foto: Bruno Karadža

Napadač engleskog Fulhama Bobby Zamora prokomentirao je pobjedu u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Europske lige protiv Splita. Prema njegovim riječima, engleski je prvoligaš pružio vrlo dobru partiju...

Bobby Zamora, nogometaš s Craven Cottagea, smatra kako Fulham zasluženo prolazi u sljedeći krug natjecanja u Europskoj ligi. Englezi su momčadi Ivana Katalinića izbacili pobjedom 2:0 na svom stadionu, nakon 0:0 u prvom susretu u Hrvatskoj.

"Odigrali smo dobro i upisali vrijednu pobjedu. Šansi je bilo s obje strane terena, ali srećom mi smo svoje znali pretvoriti u dva pogotka", izjavio je Zamora.

Vezane vijesti

"Mogli smo Splitu zabiti i više, možda, ali zadovoljni smo ovime što smo pokazali", rekao je.

Zamora je poput svog trenera Martina Jola posebne komplimente uputio na račun Andrewa Johnsona, strijelca prvog gola koji je iznudio i kazneni udarac za drugi pogodak.

"Johnson je bio sjajan. Zabio je kvalitetan pogodak, isto kao što je Murphy pogodio s 11 metara. Sada smo u ždrijebu četvrtog pretkola i imamo šanse proći. Igrat ćemo utakmicu po utakmicu i vidjeti koliko daleko možemo, ali ima dobrih momčadi u Europskoj ligi i treba prvo vidjeti koga ćemo dobiti", zaključio je napadač Fulhama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.08.2011. u 12:24
    a bome su oni mogli i vama zabiti pokojeg booby !
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.08.2011. u 11:54
    jao price,sad ono ko split nije imo nijedne prilike,pa mogo je kralju i split zabit 2 gola i vise,imao je prilika koliko i vi
    Obrisan korisnik