Nogomet

Vukojević strijelac u pobjedi

Mario Glasnović • nedjelja, 07.08.2011.
Vukojević strijelac u pobjedi
Foto: EPA

Ognjen Vukojević postigao je pogodak za kijevski Dynamo u petom kolu ukrajinskog prvenstva. Dynamo je pobijedio Karpatij s 2:0, a tri prvenstvena boda upisao je i Šahtar, u čijoj su pobjedi sudjelovali Srna i Eduardo.

Hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević postigao je drugi pogodak za Dynamo iz Kijeva u pobjedi protiv Karpatija. Momčad iz glavnog ukrajinskog grada slavila je s 2:0. Prvi pogodak za Dynamo postigao je kapetan Andrij Ševčenko u 33. minuti.

Ognjen Vukojević je postigao drugi pogodak za Dynamo u 54. minuti. Nakon izvedenog kornera reagirao je odlično i nogom iz voleja postigao je drugi pogodak za domaćine. Hrvatski reprezentativac odigrao je svih 90 minuta za Dynamo.

Hrvatski dvojac u Šahtaru, Darijo Srna i Eduardo da Silva, sudjelovao je u pobjedi svoje momčadi nad Krivbasom. Srna je odigrao cijelu utakmicu, dok je Eduardo na terenu proveo 45 minuta. Tri boda za Šahtar osigurali su Seležnov i Ševčuk.

Nakon pet odigranih kola na čelu ljestvice je Šahatar s osvojenih 13 bodova. Dynamo Kijev nalazi se na drugome mjestu s dva boda manje od svojih najvećih rivala.

Ukrajinsko prvenstvo, 5. kolo:

Dynamo Kijev – Karpati 2:0
Šahtar – Krivbas 2:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.08.2011. u 09:32
    Najbolji defanzivni vezni kojeg imamo još od odlaska Nike Kovača, ali nekako je uvijek u drugom planu. Zanimljivo je da u Dynamu ne tako rijetko postigne i pogodak a u reprezentaciji rijetko dođe u situaciju da ugrozi protivnički gol. Slučajno?
    Obrisan korisnik