Nogomet

Napadač Bešiktaša šest mjeseci out

Mario Glasnović • srijeda, 10.08.2011.
Napadač Bešiktaša šest mjeseci out
Foto: Kristijan Komarica

Portugalski napadač Bebe koji se nalazi na posudbi u Bešiktašu izostat će s terena oko šest mjeseci. 21-godišnji član Manchester Uniteda ozlijedio je ligamente koljena lijeve noge.

Neugodne vijesti pogodile su stručni stožer Bešiktaša. 21-godišnji napadač Bebe na utakmici mladih reprezentacija Portugala i Slovačke ozlijedio je križne ligamente lijevog koljena i zbog toga će pauzirati šest mjeseci.

"Napadač Manchester Uniteda koji je na posudbi u Bešiktašu teško je ozlijedio koljeno lijeve noge i izostat će s nogometnih travnjaka. Bebe je ozlijedio prednje križne ligamente lijevog koljena u utorak navečer i sada mu slijedi operacija. Nije poznato hoće li 21-godišnjak ostati na rehabilitaciji u engleskom ili turskom klubu", stoji na službenoj internet stranici Manchester Uniteda.

Bebe je karijeru započeo u Estreli da Amadori, a u redove Crvenih vragova došao je kao poprilično nepoznat napadač iz Vitorije Guimaraes. Za Manchester United odigrao je samo sedam utakmica i postigao je dva pogotka, od toga jedan u Ligi prvaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!