Nogomet

Kranjčar: "Nema razloga za nezadovoljstvo"

Borna Rupnik • četvrtak, 11.08.2011.
Kranjčar: "Nema razloga za nezadovoljstvo"
Foto: Bernard Jurišić

Reprezentacija Crne Gore poražena je u srijedu navečer od Albanije, u susretu dvojice Hrvata na klupu. Zlatko Kranjčar ipak nije imao mnogo prigovora na igru svoje momčadi...

Josip Kuže pobijedio je Zlatka Kranjčara u dvoboju Albanije i Crne Gore (3:2), pri čemu je bivši hrvatski izbornik Kranjčar istaknuo da je usprkos porazu vidio i dovoljno dobrih stvari na terenu.

"Rezultat nije povoljan, ali nakon vodstva 2:1 mogli smo postići i treći gol. Tada smo, međutim, primili dva. Mogu biti zadovoljan nekim razdobljima igre, iako je bilo i slabosti", prokomentirao je Kranjčar utakmicu za crnogorske Vijesti.

"Unatoč nepažnji u određenim trenucima, ne vidim razlog za nezadovoljstvo. Treba imati u vidu da su mnogi moji igrači još uvijek u pripremnom razdoblju", nastavio je.

Osvrnuo se i na nastupe nekih pojedinaca, poput Stevana Jovetića i Stefana Savića: "Jovetić se 'dizao' kako je utakmica odmicala, posebno u drugom poluvremenu. Savić je odigrao odlično, atraktivno, motivirano, a postigao je i dva gola".

Nekoliko je riječi posvetio i Saši Baliću, nogometašu Intera iz Zaprešića. "Balić je odigrao dobru utakmicu. Pokazao je da može biti odlična zamjena za Jovanovića", rekao je Zlatko Kranjčar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis12.08.2011. u 00:47
    odlično za albaniju -- sada još francuze otpremiti i kvalifikacije će opet biti otvorene.
    cameosis
  • randy marsh11.08.2011. u 18:03
    Savić postigao 2 gola? Auhhh...
    randy marsh