Nogomet

Nikola Kalinić napokon u Dnipru

Mario Glasnović • četvrtak, 11.08.2011.
Nikola Kalinić napokon u Dnipru
Foto: Duje Bonačić

Napokon je završena trakavica oko transfera Nikole Kalinića u Dnipro. Hrvatski reprezentativac potpisao je četverogodišnji ugovor, a transfer je i službeno potvrđen na internetskoj stranici ukrajinskog prvoligaša.

Još jedan hrvatski nogometaš igrat će u ukrajinskom prvenstvu. Nakon Eduarda, Srne, Vukojevića, Strinića, Marina Ljubičića i Mladena Bartulovića u Ukrajini će karijeru nastaviti i hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić.

Iako se već duže vrijeme nagađalo o novoj destinaciji Kalinićeve karijere, transfer je službeno potvrđen u četvrtak. 23-godišnji hrvatski napadač potpisao je četverogodišnji ugovor s ukrajinskim prvoligašem, a u novome klubu Kalinić će nositi broj devet.

"Pregovori oko transfera bili su jako teški i iscrpljujući. Blackburn se nije želio rastati s Kalinićem, no mi smo uspjeli uvjeriti igrača da nastavi karijeru u Dnipru. Sada napokon možemo reći da je transfer dovršen", stoji na službenoj stranici Dnipra.

Bivši napadač Hajduka nakon dvije godine napustio je redove Blackburn Roversa, a iznos odštete nije objavljen premda se smatra da se radi o iznosu od oko šest milijuna funti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.08.2011. u 12:29
    ??? ??? ??? ?? ????????
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.08.2011. u 11:36
    Bolje igrati u Ukrajini, nego siditi na klupi u Engleskoj, ako ti je nogomet prioritet. A ako si za dobar provod ajde u London.
    Obrisan korisnik
  • The Phantom12.08.2011. u 11:03
    Ukrajinska liga je jaka, dobro će mu doć, veliki dobitak ako bude igra te zabija
    The Phantom
  • Vatreni8212.08.2011. u 10:26
    nesto nase igrace vuce u tu ukrajinsku ligu. Znam da oni tamo dobro zaraduju itd. Ali kao profesijonalcu bi im trebala bit zelja da igraju u jednoj od Top 5 liga.
    Vatreni82
  • Mihalj12.08.2011. u 09:06
    s konja na magarca
    Mihalj