Nogomet

Varteks premoćno u sezonu

Ivana Strahija • ponedjeljak, 15.08.2011.
Varteks premoćno u sezonu

S odličnih 4:1 Varteksovci su krenuli u prvu svoju natjecateljsku sezonu. "Pala" je Mladost, gradski rival u 2. ŽNL, a konačni je rezultat dobri pokazatelj zanimljive sezone koja slijedi u županijskom rangu natjecanja.

Iako su Varteksovci priželjkivali pobjedu, sigurno nisu očekivali 4:1, no upravo su tim rezultatom na gostujućem travnjaku u gradskoj četvrti Biškupec svladali domaću Mladost.

Kako javlja eVaraždin, susret je pratilo 250 gledatelja, od čega 150 navijača gostiju, a prisutni su bili i pripadnici snaga reda i mira.

Što se same utakmice tiče, zvijezda je bio Goran Varga, koji je neumorno s desnog krila razigravao svoje suigrače u dresu Varteksa. On je za 0:1 proigrao Filipa Dolenca, za 0:2 je točno pronašao Marka Poljana, a za 0:3 je u 23. minuti pogodio Filip Posinovec.

Uspjeli su se Mladostaši sabrati i smanjiti na 1:3 prije isteka prvih 45 minuta, strijelac je bio Bojan Habunek, iz slobodnjaka s dvadesetak metara. U drugom poluvremenu nastavlja se ofenziva Varteksa na biškupečki gol, što je moralo dati rezultata. Agilni Varga je nabacio, a domaći Kristijan Benček nesretno je loptu skrenuo u mrežu iza vlastitog vratara.

Ovom je pobjedom Varteks zasjeo na prvo mjesto 2. ŽNL Istok. U drugom kolu Varteks je slobodan, a u trećem na domaćem terenu u gradskoj četvrti Jalkovec dočekuje Čevo.

2. ŽNL Istok, 1. kolo:
Mladost - Varteks 1:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.08.2011. u 17:04
    U pravu si, a bio je to navijacki komentar i izgleda da je samo Vas motiviralo! Jos jedamput bravo za predstavu.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.08.2011. u 08:20
    Odlična predstava Varteksa i pravo osvježenje za županijski rang natjecanja, izuzetno kvalitetna igra u širinu i dubinu bez dizanja lopte sa puno trke i još više kvalitetnih i točnih dodavanja. čestitke treneru s obzirom na 100% novih igrača u jednoj momčadi!
    Obrisan korisnik