Nogomet

Handanovič: "Ne bojim se Arsenala"

Lovro Štrbinić • ponedjeljak, 15.08.2011.
Handanovič: "Ne bojim se Arsenala"
Foto: Ivana Strahija

Sutra će na stadionu Emirates Arsenal i Udinese odigrati prvu utakmicu posljednjeg kola kvalifikacija za ovogodišnju Ligu prvaka. Iz redova talijanskog predstavnika stižu optimistične najave, a da se ne boje Engleza potvrđuje i vratar Samir Handanovič.

Uoči okršaja Arsenala i Udinesea Englezi su označeni kao favoriti za ulazak u skupine Lige prvaka. Točnije, veliko bi iznenađenje bilo da Topnici propuste ovogodišnje izdanje elitnog natjecanja europskih klubova. No, iz redova talijanskog kluba ne misle tako, a vratar Samir Handanovič potvrđuje da uoči ogleda na Emiratesu nema straha unutar ekipe.

"Mislim da je uvijek bolje prvu utakmicu igrati u gostima. Ne bojim se Arsenala, prošle godine smo se u prvenstvu dobro pripremili za susrete protiv velikih klubova i dobro ih odradili. Zato smo sada optimisti. Ne znam kako ćemo svladati Arsenal, igraju u visokom tempu, ali siguran sam da ćemo imati poneku priliku. Nadam se da ćemo ih i iskoristiti jer je vrlo važno zabiti gol u gostima", izjavio je slovenski vratar za portal larepubblica.

Ovaj 27-godišnjak je nedavno produžio ugovor koji ga sad za Udinese veže do 2016. godine. Istaknuo je i da pred nadolazeće europske oglede ne osjećaju nikakav pritisak: "Čak i ako izgubimo nećemo ostvariti povijesni neuspjeh. Pripremamo se posebno za svaki pojedini susret, a kasnije ćemo razmišljati o važnosti tih izazova.".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.08.2011. u 13:23
    svi su sra*li da je arsenal na silaznoj putanji i kad su prodali henrya pa su do dan danaas bili gotovo jednako dobri,ja jos uvjek ne bi podcijenio arsenal
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.08.2011. u 12:00
    A tko se još u Europi, pa čak i na Otoku boji Arsenala...čini mi se da je silazna putanja nezaustavljiva, prodati Fabregasa i Nasrija, a ne dovesti nikoga čini se kao put u prosječnost...živi bili pa vidili...
    Obrisan korisnik
  • ivos16.08.2011. u 00:02
    Forza Udinese
    ivos