Ostali sportovi

Punat domaćin najjačem turniru sezone

Sportnet • utorak, 16.08.2011.
Punat domaćin najjačem turniru sezone

Na odbojkaškim terenima Caffe Bara Ulika na plaži Debij u Puntu, 20. i 21. kolovoza u organizaciji vodećeg internetskog sportskog dnevnika Sportnet.hr održat će se 5. Međunarodni turnir u odbojci na pijesku Roko BP Cup.

Iako rok za prijave parova ističe u petak, 19.8, možemo biti sigurni da će svi oni koji budu sljedećeg vikenda u Puntu, gledati vrhunsku odbojku na pijesku u režiji 20-ak muških parova.

Svoj su dolazak u Punat najavili najbolji hrvatski igrači, Matija Brlas/Ivor Božić (trenutno vodeći hrvatski par pojedinačnog prvenstva), Krešimir Perić (trostruki pobjednik turnira u Puntu), Darko i Željko Nojić, Grga Trimčevski, Jegor Žukovski, Damir Paleka, Roman Pelko, Matej Mudrovčić te mnogi drugi.

Osim njih, svoj dolazak je potvrdilo i nekoliko parova iz Slovenije, osvajači, finalisti i polufinalisti Beachmastera, najjačeg i najatraktivnijeg odbojkaškog turnira u Sloveniji.

Ako svemu tome dodamo kako je Roko BP Cup turnir s najvećim nagradnim fondom ove sezone u Hrvatskoj, atraktivnost i neizvjesnost su zajamčeni.

Roko BP Cup počinje u subotu, 20.8. u 9 sati kvalifikacijama za ulaz u glavni turnir nakon čega će jedan od 12 najboljih parova, kroz sustav dvostrukog repasaža, pokušati izboriti naslov najboljeg.

Uz velik broj gostiju i navijača koji ljetuju u Puntu, možemo biti sigurni kako ćemo sljedećeg vikenda gledati izvrsnu odbojku na pijesku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!