Nogomet

Poznati termini pretkola Kupa

Maj Gašparac • subota, 20.08.2011.
Poznati termini pretkola Kupa
Foto: Ivana Strahija

Danas su objavljeni termini odigravanja utakmica pretkola Hrvatskog nogometnog kupa. 16 utakmica odigrat će se u dva dana i u četiri različita termina.

Poznat je raspored odigravanja utakmica pretkola Hrvatskog nogometnog kupa. Na rasporedu je 16 susreta koji će se odigrati u dva dana. Tri susreta odigrat će se u utorak 23. kolovoza, a njih 13 dan kasnije.

23. kolovoza na rasporedu su u 16:30 utakmice Rudara i Slavije iz Pleternice, Marsonije 1909 i Splita, dok će u noćnom terminu se susresti Zadar i Dugopolje. njihova utakmica odigrat će se s početkom u 20 sati.

U srijedu 24. kolovoza u popodnevnom terminu na rasporedu su sljedeći susreti: Slatina-Podravac, Mladost (Petrinja)-Novalja, Belišće-Rudeš, Strmec (Bedenica)-Graničar (Laze), Vrbovec-Moslavina, Krka- BSK (Bijelo Brdo), Jadran (Gunja)-Zmaj (Blato), Plitvica (Gojanec)-Opatija, Fruškogorac-Rudar (Ladanje Donje), Radnik (Sesvete)-Međimurje te Radoboj-Koprivnica.

Posljednja dva susreta koja su na rasporedu u srijedu započet će u 18 sati, a na teren će izaći Karlovac koji će odmjeriti snage s Dinamom iz Palovca, dok će u drugoj utakmici susresti Istra 1961 i Mladost (Ždralovi).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!