Nogomet

McGregor: "Od Jelavića očekujemo da zabije"

Ante Zovko • nedjelja, 21.08.2011.
McGregor: "Od Jelavića očekujemo da zabije"
Foto: Davor Sajko

Gostovanju Glasgow Rangersa kod Motherwella najviše bi se trebao veseliti naš napadač Nikica Jelavić jer je protiv njih bio posebno raspoložen prošle sezone. Vratar Rangersa zna od koga može očekivati golove.

Prošle sezone Glasgow Rangersi kod Motherwella upisali su jednu od najvećih pobjeda na putu prema naslovu prvaka. Na kraju je semafor pokazivao 5:0 uz jedan pogodak našeg reprezentativca Nikice Jelavića.

Jelavić je bio još raspoloženiji u ogledu istih momčadi na Ibroxu u veljači. Od šest golova koji su odsjeli u gostujućoj mreži tri su bila njegova.

Vratar Rangersa Allan McGregor, iako očekuje neizvjesniju utakmicu istih suparnika, očekuje da će Jelavić opet znati naći put do mreže.

"Jelavić je bio fantastičan protiv njih u nekoliko zadnjih utakmica i od njega ćemo očekivati da pronađe mrežu. Na Ibroxu je zabio hat-trick protiv Wella, a u pobjedi 5:0 na Fir Parku pogodio je prečku, poništen mu je pogodak, a na kraju je uspio svladati Darrena Randolpha".

"Nikica je briljantan igrač. Velik je, snažan, može zadržati loptu te zabiti. Od velikog je značenja za momčad. Krajem prošle sezone odlično se sporazumijevao s Kyleom Laffertyjem, ali iskreno, svi smo igrali dobro."

Motherwell bi ovaj put mogao biti puno tvrđi orah za prvaka. Trenutačno je vodeća momčad prvenstva (deset bodova iz četiri utakmice), ali s utakmicom više od Rangersa.

"Uvijek su imali osnovu za dobru momčad, ali je teško biti konstantan cijelu sezonu. Morat će biti spremni za nas, ali to neće biti laganih 90 minuta. Prošli smo put ondje dobili bez teškoća, ali ovaj put bili bismo sretni s bilo kakvom pobjedom", zaključio je McGregor.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Tonco21.08.2011. u 13:16
    da skotska liga je stvarno katastrofa, rangers i celtic pod hitno u premier ligu !!
    Tonco
  • Pezer21.08.2011. u 13:15
    ove godine motherwell ce njih razbiti,ovi ne mogu ni maribora ni malmoa pobjediti ove godine...
    Pezer
  • markoli21.08.2011. u 13:00
    motherwell ovo uzima
    markoli
  • Obrisan korisnik21.08.2011. u 12:01
    u kakvoj je Glasgow krizi sumnjam da će pobjediti s tako velikom razlikom kao u prijašnjim susretima
    Obrisan korisnik