Nogomet

Lokomotiv ne pušta Senijada Ibričića

Borna Rupnik • ponedjeljak, 22.08.2011.
Lokomotiv ne pušta Senijada Ibričića

Predsjednica Lokomotiva iz Moskve Olga Smorodskaja stala je na kraj svim najavama i nagađanjima o mogućem povratku Senijada Ibričića u Hajduk...

Oko Poljuda je posljednjih dana kružila priča o mogućoj posudbi Senijada Ibričića, koji u moskovskom Lokomotivu ne uspijeva zaigrati kao standardni prvotimac. U 19 prvenstvenih utakmica 13 je puta ulazio kao zamjena.

Međutim, ruski prvoligaš nema ga namjeru puštati. To je potvrdila i predsjednica kluba, Olga Smorodskaja, u izjavi za Ria Novosti.

"Javili su nam za neke prijedloge o Ibričiću. Međutim, informacije o njegovom odlasku nisu točne. Nemamo nikakvih planova prema kojima bismo ga pustili, niti razmišljamo o tome", jasno je poručila Smorodskaja.

Ibričić je u ruskom prvenstvu upisao tri pogotka i jednu asistenciju, a njegov Lokomotiv nakon 21 odigranog kola drži osmo mjesto na tablici s 33 osvojena boda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.08.2011. u 23:53
    Nisam se ni nadao dolasku...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.08.2011. u 10:54
    Ibro dirka naš. Pa brate mili šta ti bi da bi se vratio u jajduk? da opet gledaš dinamu u ledja? pa bolje da si tamo 12. ngo da se tu mučiš sa hrpom debila za drugo mjesto!
    Obrisan korisnik