Nogomet

Wengeru još dvije utakmice suspenzije

Maj Gašparac • ponedjeljak, 22.08.2011.
Wengeru još dvije utakmice suspenzije
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nakon što je odgledao prvu utakmicu svog Arsenala i Udinesea iz svečane lože, Arsene Wenger će od tamo biti prisiljen gledati i još dva naredna susreta u europskim natjecanjima, odlučili su u Uefi nakon što je utvrđeno da se francuski trener nije ponašao u skladu s propisima.

UEFA je kaznila trenera Arsenala Arsenea Wengera s dvije utakmice zabrane vođenja momčadi. Kazna mu je određena nakon što je utvrđeno da je francuski trener komunicirao s klupom svoje momčadi tokom susreta pretkola Lige prvaka protiv Udinesea, što nije smio činiti jer je tom prilikom odrađivao kaznu zbog incidenta iz prošle sezone.

"Uefa je suspendirala Arsenea Wengera na sljedeće dvije utakmice u europskim natjecanjima zbog nepoštivanja propisa tokom utakmice doigravanja Lige prvaka protiv Udinesea", objavili su iz Uefe, a londonski klub će morati platiti i kaznu od 10 tisuća eura.

Wenger tako neće smjeti voditi svoju momčad u uzvratnom susretu protiv Udinesea u srijedu, a Iz Arsenala su najavili žalbu na tu odluku. "Mislim da nismo učinili ništa krivo. Nisam komunicirao s klupom. Dali su nam pravila kojih smo se striktno držali točno kako su i rekli", izjavio je Wenger kada je iz objavljeno da je otvoren disciplinski postupak protiv njega, no u Uefi su zaključili drukčije i odredili mu kaznu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.08.2011. u 19:35
    wenger ce pjevat nakon ovog tjedna nakon udinesea i manche na old traffordu: dotako sam dno zivotaaa..... haha
    Obrisan korisnik
  • matcky9622.08.2011. u 18:20
    Star čovjek, a nepoštuje pravila! E moj Arsene...
    matcky96
  • Obrisan korisnik22.08.2011. u 17:42
    A onda pozdrav Arsenalu, bit ce im dobro i u EL, čak i bez svog trenera...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.08.2011. u 15:51
    Lov na vještice! 2 utakmice zabrane vođenja na temelju indicija, a suci zaštičeni ko lički medvjedi. Ne daj se AW neće ni ono govno od Platinija vječno diktirat tempo.
    Obrisan korisnik
  • Mihalj22.08.2011. u 15:43
    tak treba, stari dosadni prdonja
    Mihalj