Nogomet

Galinović potpisao za Kerkyru

Maj Gašparac • utorak, 23.08.2011.
Galinović potpisao za Kerkyru

Mario Galinović novi je igrač grčkog prvoligaša Kerkyre. Hrvatski vratar potpisao je ugovor u trajanju od jedne godine, a debi će imati protiv kluba u kojem je proveo šest godina – Panathinaikosa.

Mario Galinović potpisao je danas jednogodišnji ugovor s grčkim prvoligašem Kerkyrom. Nosit će dres s brojem 15, a prvi trening sa svojom novom momčadi odradit će večeras, stoji na službenoj stranici tog grčkog prvoligaša.

"Vrlo sam sretan što sam došao ovdje", prenosi njegovu izjavu sport24.gr. "Krf je prekrasan otok i jako mi je drago što sam tu."

"Radujem se upoznavanju novih suigrača i cijelog kluba. Siguran sam da ćemo zajedničkim radom doći do željenih rezultata", izjavio je Galinović te prokomentirao nadolazeću utakmicu protiv Panathinaikosa: "Sudbina je odlučila da prvi nastup imam protiv kluba za kojeg sam igrao šest sezona."

Galinović je karijeru započeo u Osijeku za kojeg je branio devet godina prije no što je prešao u Kamen Ingrad 2002. godine. U redove grčkog Panathinaikosa stigao je 2004. godine, a prošlu sezonu je odradio na posudbi u još jednom grčkom prvoligašu, Kavali. Za reprezentaciju Hrvatske upisao je dva nastupa.

Foto: www.aokerkyra.com.gr

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.08.2011. u 18:30
    koja fotka... mobitelom slikana... Šteta da se ranijih godina nije uspiio približit reprezentaciji
    Obrisan korisnik