Nogomet

Eto'o blizu potpisa za Anži

Mario Glasnović • utorak, 23.08.2011.
Eto'o blizu potpisa za Anži
Foto: EPA

Interov napadač Samuel Eto'o uskoro bi karijeru trebao nastaviti u ruskoj ligi. Iako se već nekoliko tjedana nagađa o njegovom transferu u Anži, čini se kako bi već u srijedu Kamerunac mogao postati novi član bogatog kluba iz Dagestana.

Samuel Eto'o uskoro bi trebao postati najplaćeniji nogometaš na svijetu. Kamerunski napadač već duže vrijeme je na meti Anžija iz Mahačkale, a predstavnik ruskog kluba German Tkačenko za Gazzettu dello Sport potvrdio je dolazak 30-godišnjeg napadača.

"Odabrali smo Eto'oa jer je fantastičan igrač. Ostale su još samo formalnosti koje trebamo obaviti, a to ćemo riješiti sutra. Anži se zahvaljuje vodstvu Intera na njihovoj profesionalnosti i konstruktivnom pristupu u pregovorima", potvrdio je Tkačenko.

Bivši igrač Barcelone bi svoj debi u novom klubu trebao imati protiv našeg Stipe Pletikose. Anži gostuje kod Rostova u sljedećoj utakmici ruskog prvenstva.

"Sutra bi igrač trebao proći liječnički pregled, a nakon toga bi trebao potpisati trogodišnji ugovor. U četvrtak bi on trebao otputovati u mjesto gdje bi se zajedno s momčadi pripremao za prvenstveni susret s Rostovom", zaključio je predvodnik ruske delegacije u Italiji.

Eto'o bi trebao potpisati trogodišnji ugovor s ruskim bogatašima, a po sezoni bi, nakon što se odbiju iznosi za porez, trebao zaraditi oko 20 milijuna eura. Anži bi Interu trebao platiti 25 milijuna eura za usluge kamerunskog napadača.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.08.2011. u 07:22
    Eto'o ce s anzhijem igrat ligu prvaka sigurno..ako ne 2012-2013 onda 2013-2014 sto posto
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.08.2011. u 15:00
    Steta kaj jedan od najboljih strijelaca zadnjih 10-tak godina odlazi u jedan takav klub, jer je sigurno sposoban odigrat jos bar 2-3god. na najvisem nivou ali izgleda da vise nema motiva a pare su preogromne-bas za osigurat "pristojnu" mirovinu!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.08.2011. u 21:36
    jos nemogu prizalit sta su ga prodali iz barce
    Obrisan korisnik
  • Pevogrfx23.08.2011. u 21:14
    bilo kak bilo, inter ovdje gubi velikog igrača
    Pevogrfx
  • Obrisan korisnik23.08.2011. u 20:43
    seljak iskreno receno :)
    Obrisan korisnik