Nogomet

Kelava: "Najteža obrana u 76. minuti"

Borna Rupnik • srijeda, 24.08.2011.
Kelava: "Najteža obrana u 76. minuti"
Foto: FaH

Jedan od junaka utakmice u švedskom Malmöu, Ivan Kelava, još se jednom prisjetio burnih trenutaka u uzvratnom susretu te otkrio jednu svoju želju u skupinama Lige prvaka...

"Zaista živimo svoj san", izjavio je dan poslije utakmice sa švedskim prvakom Dinamov vratar Ivan Kelava. Hrvatski je predstavnik u Ligi prvaka uspio sačuvati visokih 4:1 iz prve utakmice. Malmö je pobijedio 2:0, imao prilika i za treći, presudni pogodak, no Kelava je obranio svoju mrežu.

"Mi koji smo rođeni u Zagrebu još emotivnije proživljavamo ovakve trenutke. Ima nas dosta, a igranje u Dinamu nije nam samo posao. Nositi dres Dinama iz vikenda u vikend je čast i privilegija".

Dobro raspoloženje u Dinamu ne popušta, kaže: "Sada kada su se slegle emocije osjećaj je još bolji. Fenomenalan. Ovo je nešto prekrasno, sanjali smo ovaj trenutak i teško je opisati što osjećamo".

"Teško je reći je li to bila najbolja utakmica u karijeri, no kako je najvažnija, onda je i najbolja. Osobno mi je najbolja bila obrana u 76. minuti. Larsson je bio sam ispred mene, ta mi je bila najteža", nastavio je Kelava u razgovoru za službene Dinamove stranice.

Tom je prilikom i zahvalio svima u klubu: "Poklanjamo im ovu pobjedu, ti divni ljudi su nam omogućili ovakve uvjete. Ovo je pobjeda cijelog Dinama".

Ždrijeb skupina Lige prvaka je u četvrtak, a Kelava je otkrio svoju želju u "plesu kuglica": "Svejedno mi je, ali ako bih mogao birati onda želim Bayern kako bih zamijenio dres s Manuelom Neuerom".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Pezer25.08.2011. u 00:31
    ne moze se suditi po jednoj tekmi posebno jer je rukavina odlicno otvorio sezonu,ali mene je podjestio na one dane iz hajduka kad je promasivao sve,morat ce biti smiren u LP jer ono se ne smije promasivati,posebno ako si napadac koji mora zabiti barem 2 od one 3 a ne 1 ili u njegovom slucaju... [više na forumu]
    Pezer
  • Obrisan korisnik24.08.2011. u 23:12
    Svi govore da je Dinamova igra bila katastrofa, ali da je Rukavina zabio samo jedan od ona tri zicera, to bi bila drukcija utakmica.
    Obrisan korisnik
  • Pezer24.08.2011. u 22:47
    ono nije krivica kelavina vec zivog zida,sad da je prosla pored pa bi se moglo reci da je pogrijesio u postavljanju zivog zida ali onako je to krivica Kovacica,a neki govore trebao je staviti igraca ondje---> LoL pa zivi zid je tu ne stavlja se igrac na prvu stativu,pa nije korner...
    Pezer
  • The Phantom24.08.2011. u 22:36
    Solidan izbor za 3. vratara
    The Phantom
  • Obrisan korisnik24.08.2011. u 22:34
    Bravo Kelava trebao bi biti prvi golman Hrvatske ali to je tesko ocekivati od Bilica
    Obrisan korisnik