Rukomet

Champions Cup: Španjolci i Rusi u finalu

Vedran Filipović • subota, 27.08.2011.
Champions Cup: Španjolci i Rusi u finalu
Foto: Davor Sajko

Prva dva susreta na Champions Cupu u Dessauu odigrali su momčadi Magdeburga i Sävehofa te slovenski Cimos Koper protiv domaćina.

Magdeburg je slavio s dva pogotka razlike protiv švedske momčadi koja je vodila samo na početku utakmice, i to s 1:0. Najbliže što su se približili Nijemcima bilo je pri rezultatu 26:26, no ih uspjeli prestići. Kod pobjedničke momčadi najefikasniji bili su Weber sa šest zgoditaka i Pajovič koji je pet puta bio uspješan. Magdeburg će sutra u 13 sati odmjeriti snage s Cimosom koji je domaćinima podario čak 43 gola. Brumen ih je zabio najviše, čak sedam dok je vratar Vran imao 23 obrane. Dessau i Sävehof igrati će za sedmo mjesto na turniru.

U drugim utakmicama igranim dva sata kasnije gledatelji su također imali priliku vidjeti dobre utakmice. Pogotovo u meču kojeg su igrali Čehovski Medvjedi protiv reprezentacije Sjeverne Koreje. Slavili su Rusi tek nakon sedmeraca, 31-30 i sutra će igrati u finalu turnira protiv bivšeg Ciudad Reala koji se sada zove Atletico de Madrid. Španjolci su i u drugoj utakmici u Njemačkoj bili uvjerljivi, s deset golova razlike pomeli su danski Skjern koji će s Korejcima igrati za brončanu medalju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!