Nogomet

Srna: "Ispričavam se navijačima"

Mario Glasnović • ponedjeljak, 29.08.2011.
Srna: "Ispričavam se navijačima"
Foto: Duje Bonačić

Šahtar je u osmom kolu ukrajinskog prvenstva remizirao u gostima s Černomerecom i time prepustio vrh svojim najvećim rivalima Dynamu iz Kijeva. Kapetan Darijo Srna ispričao se navijačima zbog lošeg nastupa.

Šahtar je u posljednjim minutama izgubio važna dva boda na gostovanju kod Černomereca i tako prepustio prvo mjesto kijevskom Dynamu. Rudari su imali vodstvo sve do 90. minute, a onda je Burdujan svojim drugim pogotkom na utakmici donio bod svojoj momčadi.

"Iskreno, teško mi je nešto reći nakon ovoga. Nismo smjeli izgubiti bodove u toj utakmici. Trebali smo igrati puno bolje, a svi su odgovorni za loš rezultat. Ispričavam se navijačima jer smo pokvarili njihov dan", izjavio je Srna nakon utakmice.

U nedjelju su navijači Šahtara slavili Dan grada Donjecka i Dan Rudara. Trebala je to biti posebna fešta koju igrači ipak nisu okrunili pobjedom. Kapetan Rudara najavio je iskupljenje i pobjedu u sljedećem kolu: "Pobijedit ćemo, to nije problem za nas. Moramo osvajati bodove u svakom susretu. Čini da sreća nije bila na našoj strani. U zadnje dvije utakmice primili smo dva pogotka u posljednjim minutama utakmice."

Šahtar u sljedećem kolu na Donbass Areni dočekuje Volyn, a vodeći Dynamo iz Kijeva ugostit će Iličevec.Nikola Kalinić i Ivan Strinić bodove će tražiti u gostima kod Zoryje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.08.2011. u 12:07
    naravno ja ih odigram na kladionicu i sjebu me zajedno s Brunom Maricem...
    Obrisan korisnik