Nogomet

Aganović u Kopru

Ivana Strahija • utorak, 30.08.2011.
Aganović u Kopru
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Bivši veznjak NK Varaždina, ranije i NK Međimurja, Adnan Aganović, potpisao je za slovenski Koper.

Jedan od "dobrih duhova" varaždinske svlačionice, Adnan Aganović, svojim je odlaskom ostavio veliku prazninu u momčadi na terenu, pošto je pokrivao više pozicija, što je desetkovanoj varaždinskoj ekipi bilo iznimno vrijedno.

No, iako je odnosnom sa suigračima i s trenerima te osobljem bio iznimno zadovoljan, Aganović jednostavno nije mogao živjeti bez prihoda, tim više što je iz Dubrovnika te je morao plaćati sve troškove života u Varaždinu.

Osim toga, bio je izuzetno nezadovoljan odnosnom Uprave prema igračima, te je odlučio otići iz NK Varaždina, čak i nakon što mu se u posljednji tren nudila isplata dijela zaostalih primanja. Otišao je, iako nije imao čvrsti dogovor o novom klubu, no kako nam je tada kazao, više nije mogao.

Aganović je u međuvremenu pokušao s par opcija, neke su propale, da bi konačno pronašao novi klub, slovensku Luku Koper. "Dobio sam odlične uvjete, grad mi se sviđa", javio nam se iz Slovenije. "Varaždincima želim svu sreću, nadam se ostati u prijateljskim odnosima sa svim igračima", dodao je.

Koper nakon sedam kola u Prvoj slovenskoj ligi ima četiri boda iz četiri remija, postigao je tri i primio deset golova te se nalazi na posljednjem mjestu ljestvice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.08.2011. u 23:56
    on dobar igrač? jesmo mi gledali isti varaždin??? katastrofa...baš će se koper usrećiti s njime
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.08.2011. u 23:15
    on je bil dobar igrač. šteta kaj je radi nesposobne uprave bil prisiljen otiti. sretno mu bilo...
    Obrisan korisnik