Ostali sportovi

Završetak uspješne sezone

Sportnet • ponedjeljak, 05.09.2011.
Završetak uspješne sezone

Klub odbojke na pijesku Vrapče dominirao je Klupskim prvenstvom Hrvatske za mlađe kadete i kadetkinje i kadete i kadetkinje u odbojci na pijesku, koje je održano proteklog vikenda na zagrebačkom Jarunu uz domaćinstvo KOP Zagreb.

Odlična organizacija i lijepo vrijeme popratili su najmlađe natjecatelje ovog ljetnog sporta. Kod mlađih kadetkinja prvenstvom su dominirale članice KOP Vrapče ne izgubivši niti jedan set u četiri utakmice, dok su kod mlađih kadeta najbolji bili igrači KOP Karlovac.

U nešto starijoj kategoriji, kadetkinjama i kadetima, dominirale su djevojčice KOP Vrapče, koje su imale samo jednu neriješenu utakmicu uz dvije pobjede, te dječaci KOP Žnjan.

Ovim prvenstvom uspješno je završena još jedna sezona klupskih turnira Hrvatskog saveza odbojke na pijesku (HSOP).

Predsjednik KOP Vrapča Dejan Kljajić izjavio je: "Osvajanje zlatnog odličja u kategoriji mlađih kadetkinja i kadetkinja te apsolutna dominacija naših igračica je samo plod našeg dugogodišnjeg rada s djecom i mladima u posljednjih devet godina. Činjenica da su tri naše kadetkinje ujedno i članice hrvatske selekcije odbojke na pijesku govori o kvalitetnom radu unutar Kluba odbojke na pijesku Vrapče. Zahvaljujem se našim djevojkama na odlično odigranom prvenstvu Hrvatske, kao i našim vjernim navijačima koje nismo razočarali."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.09.2011. u 21:26
    Kljaya lud si do jaja!!! Samo tako nastavi!
    Obrisan korisnik