Nogomet

Neymar (ni)je potpisao za Barcu

Antonija Pavlić • utorak, 06.09.2011.
Neymar (ni)je potpisao za Barcu
Foto: Ivana Strahija

Nakon što je u medije "procurila" informacija da je Neymar potpisao predugovor s Barcelonom, oglasio se predsjednik Santosa Luis Alvaro Ribeiro te igračev menadžer i otac...

Najveći europski klubovi nastavljaju se i nakon završetka ljetnog prijelaznog roka "tući" u čast ponajboljeg brazilskog nogometaša, mladog Neymara.

Španjolski i brazilski mediji još su jednom podignuli prašinu došavši do informacije da je 19-godišnji napadač potpisao predugovor s Barcelonom i za 60 milijuna eura osigurao siječanjski dolazak na Camp Nou.

No, u njegovu matičnom klubu Santosu priču su odmah kategorički demantirali, rekavši kako Neymar nije prodan, niti za to postoji namjera. U tome im se pridružio i Neymarov otac i menadžer.

"Moj bi sin u budućnosti rado nastupio za madridski Real ili Barcelonu, no za sada će poštovati ugovor koji ima sa Santosom, to mu je i želja."

"Nije potpisao nikakv predugovor, s bilo kojim klubom, a vrlo je velika vjerojatnost da će u domovini ostati do početka SP-a 2014. te dočekati i stoti rođendan kluba. Ipak, ja ne držim njegovu sudbinu u svojim rukama", zaključio je.

Prošle godine Neymar je zamalo završio u Chelseaju, no Santos je na koncu ipak odbio 25 milijuna koje je "velikodušno" ponudio ruski milijarder Roman Abramovič. Eksplozija Neymara tu je cijenu u međuvremenu stanovito podignula pa tako Santos za njega traži i do 80 milijuna eura. Za sada su tu cijenu spremni isplatiti tek Real, Barcelona, Manchester City te Chelsea.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.09.2011. u 13:56
    Bilo gdje samo ne na "čizmu"!!! Ode li tamo, unutar dvije sezone će propasti i postati prosjećan nogometaš.
    Obrisan korisnik
  • xavice06.09.2011. u 12:35
    s frizurom i stavom rođen za real
    xavice
  • ElKun1006.09.2011. u 12:10
    @cupa: zato i stoji u naslovu ona zagradica ;)
    ElKun10
  • Obrisan korisnik06.09.2011. u 11:41
    a ja san mislia da sportnet ne objavljuje glasine
    Obrisan korisnik
  • Rocky9306.09.2011. u 11:28
    Realno Barceloni nije potreban,ali nikad se ne zna u kakvom će stanju biti Villa za godinu,dvije. Kada se pogledaju sastavi Realu bi mogao dobro dođi.Ne zvuči loše lijevo Neymar,sredina Ozil,desno Ronaldo. Mene bi samo zanimalo kako bi Ronaldo prihvatio novu "zvijezdicu" u svojoj momčadi.
    Rocky93