Nogomet

Srna: "Spreman sam, jedva čekam"

Lovro Štrbinić • petak, 09.09.2011.
Srna: "Spreman sam, jedva čekam"
Foto: Sandro Donda

Hrvatski kapetan Darijo Srna u maksimirskom ogledu s Izraelom zadobio je neugodan udarac iznad desnog oka, ali je nakon brze intervencije liječnika nastavio kvalifikacijski ogled. Posljedice ne osjeća ni po dolasku u Ukrajinu i najavljuje da jedva čeka prvenstveni ogled.

Tijekom utakmice s Izraelom Darijo Srna je u jednom trenutku završio na tlu nakon sudara s protivničkim igračem, a posljedica je porezotina na desnoj strani lica, iznad oka. No, reprezentativni liječnici su to brzo sanirali i Srna je odradio ostatak dvoboja na Maksimiru, a spreman će biti i za utakmice svog kluba.

Kad se pojavio na predstavljanju knjige Mirceje Lucescua sa zatvorenim desnim okom privukao je pažnju ukrajinskih novinara, no za službenu klupsku stranicu izjavio je: "Nije to ništa, riječ je bila o slučajnom sudaru. Samo su mi stavili zavoj i nastavio sam igrati s tim."

"Poslije dvoboja to je riješeno s četiri šava, ali potpuno sam spreman za sutrašnji susret protiv Volyna. Jedva čekam istrčati na travnjak i ne morate se ništa brinuti", završio je Srna umirivši tako sve navijače Šahtara.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.09.2011. u 01:46
    gledao sam:)))
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.09.2011. u 22:03
    rasturili su ih 5:1 a mogli su ovi jazavci proći i daleko gore, imali su još 5 zicera koje nisu realizirali...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.09.2011. u 16:26
    nadam se da će pobjedit s hendikepom trebaju mi pare:)))
    Obrisan korisnik