Nogomet

Rangersi u subotu bez Jelavića

Ante Zovko • petak, 09.09.2011.
Rangersi u subotu bez Jelavića
Foto: Ivan Lacković

Utakmica protiv Izraela ostavila je posljedice na Nikici Jelaviću koji će propustiti predstojeći prvenstveni ogled Glasgow Rangersa.

Nakon što se u četvrtak vratio u Glasgow, Nikicu Jelavića pregledali su klupski liječnici i utvrđeno je kako nije sto posto spreman. Trener Ally McCoist nije htio riskirati:

"Nikica neće putovati s nama. Osjeća posljedice reprezentativnog nastupa protiv Izraela i nije sto posto spreman. Dat ćemo mu 48 sati. Liječnik će ga pregledati u nedjelju ujutro i nadamo se kako se radi manje ozbiljnom udarcu."

Hrvatski će reprezentativac propustiti gostovanje kod Dundee Uniteda u subotu poslijepodne. Trenerov oprez je razumljiv s obzirom da se u drugu nedjelju igra Old Firm - Celtic stiže na Ibrox.

McCoist je još jednom potvrdio kako je tijekom prijelaznog roka stigla ponuda za našeg igrača, ali nije htio otkrivati visinu ponude.

"Ponuda je postojala. Ne mogu otkriti kolika je bila jer me zanimalo samo to da se ona odbije. Presretan sam što on ostaje i govorim to u ime svih u klubu. On je jedan od naših ključnih igrača."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.09.2011. u 01:46
    ...hm mogli bi i ispustit bodove bez Nikice!
    Obrisan korisnik