Nogomet

Mehmedagić donio bod, Budimir tri

Mihaela Bradovski • nedjelja, 11.09.2011.
Mehmedagić donio bod, Budimir tri
Foto: Ivan Lacković

Donedavni član Lučkog, Haris Mehmedagić, postigao je pogodak na gostovanju kod Kecskemeta. U strijelce su se upisali i Sturmov Dario Bodul, Mihael Mikić za Hiroshimu, ali i kapetan varšavske Legije Ivica Vrdoljak. U Grčkoj je pak precizan bio Mario Budimir...

Mehmedagić je svojim pogotkom donio bod sastavu Marijana Vlaka. U 83. minuti anulirao je prednost domaćina koju je pogotkom krajem prvog dijela osigurao Lencse. Vasas je ovim remijem stigao do šestog boda i nakon osam kola zauzima 13. poziciju.

U poljskom prvenstvu varšavska je Legija izgubila na vlastitom terenu od Podbeskidzie. Gosti su prvo poluvrijeme dobili rezultatom 2:0, zahvaljujući pogocima Gorkiewicza i Patejuka. Na samom početku drugog dijela nadu Legiji vratio je Ivica Vrdoljak, no više od minimalnog poraza domaći nisu uspjeli ugrabiti.

S visokih 3:0 povela je Admira protiv Sturma u sedmom kolu austrijskog prvenstva. Bivši mladi reprezentativac Hrvatske, Darko Bodul, svojim je pogotkom goste primaknuo na pogodak zaostatka, no sedam minuta prije kraja i odmogao u nastojanjima da se ostvari pozitivan učinak.

U 82. minuti zaradio je prvi žuti karton, a samo minutu kasnije, zbog vrijeđanja glavnog djelitelja pravde, i drugi isključujući. Pet minuta kasnije Sulimani je iskoristio brojčanu prednost i postavio konačnih 4:2.

A tri je boda svom sastavu donio nekadašnji član Hajduka, odnosno Šibenika Mario Budimir. Njegov Ergotelis od 68. je minute gubio na domaćem terenu od PAOK-a. Završnica je međutim u potpunosti pripala domaćinima.

Izjednačenje je stiglo pet minuta prije kraja dvoboja, a već u 88. minuti i novo slavlje za domaće tribine. Strijelac odlučujućeg pogotka u mreži Darija Krešića bio je upravo 25-godišnji Sinjanin.

U 25. kolu japanske lige poentirao je i Mihael Mikić. Ipak, njegova je Hiroshima izgubila s 5:4 od Cerezo Osake.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!