Ostali sportovi

Centrometal nastavlja pripreme

Zvonka Keliš • nedjelja, 11.09.2011.
Centrometal nastavlja pripreme
Foto: Mateja Gošćiej

Odbojkaši Centrometala nakon kondicijskih priprema započinju i s pripremnim utakmicama. Kako bi provjerili svoju spremnost odigrat će dvije utakmice s varaždinskim odbojkaškim klubom, da bi potom sudjelovali i na turnirima u Nedelišću i Sloveniji.

Pripreme za novu odbojkašku sezonu u punom su jeku pa tako OK Centrometal nakon mjesec dana rada na snazi i uigravanju sljedećega tjedna počinje i s test utakmicama.

Spremnost će za početak provjeriti sa susjedima iz Varaždina koji se od ove sezone natječu i pod novim imenom, OK Varaždin Volley. Prvi susret igrat će se u utorak u Nedelišću, dok je uzvrat na rasporedu u petak u Varaždinu.

Odbojkaše Centrometala potom očekuje i sudjelovanje na sedmom tradicionalnom turniru "Trofej Nedelišća" gdje će nastupiti zajedno s još tri prvoligaška sastava iz tri različite države. Tako će u Nedelišće stići austrijski Holding Graz, banjalučki Borac, slovenski SIP Šempeter. Momčadi Graza i Šempetra stalni su gosti ovoga turnira, no ove će godine po prvi puta u Nedelišću nastupiti Borac iz Banja Luke.

U prvom polufinalu turnira zaigrat će Centrometal i Borac, dok će se u drugom sastati Graz i Šempeter. U nedjelju, istoga dana, poraženi će snage odmjeriti u utakmici za treće mjesto, dok će se pobjednici boriti u finalu.

Međutim, Centrometal ni tu ne staje s provjerama svojih odbojkaša pa će tako tjedan dana kasnije gostovati na turniru u Sloveniji gdje će se suprotstaviti ekipama Šempetra i Klagenfurta.

Sa službenim dijelom natjecanja Centrometal počinje 1. listopada kada će u osmini finala Kupa Hrvatske gostovati u Dalmaciji. Međutim, ekipa iz Črečana još uvijek ne zna svoga protivnika budući da još nije završen Kup te regije čijeg su pobjednika izvukli u ždrijebu. Uzvrat u Nedelišću na rasporedu je četiri dana kasnije.

Centrometal će nekoliko dana kasnije, točnije 8. listopada, zaigrati i svoju prvu prvenstvenu utakmicu u novoj sezoni te će na gostovanju kod favorita prvenstva, osječke Murse, pokušati izboriti prve bodove. Prvu domaću utakmicu odigrat će, pak, tjedan dana kasnije protiv Vukovara.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!