Nogomet

McCoist: "Nadamo se Jelaviću protiv Celtica"

Ante Zovko • nedjelja, 11.09.2011.
McCoist: "Nadamo se Jelaviću protiv Celtica"
Foto: Ivan Lacković

Zbog lakše ozljede Nikica Jelavić morao je na prisilnu poštedu jer trener nije htio riskirati da ga izgubi za prvi Old Firm sezone.

Kad se u četvrtak vratio u Glasgow poslije utakmice s Izraelom u Zagrebu, Nikica Jelavić stigao je s lakšom ozljedom koljena. U subotu su Rangersi igrali kod Dundee Uniteda (pobjeda 1:0) bez našeg reprezentativca kojeg trener Ally McCoist čuva za sljedeću nedjelju i derbi sa Celticom.

"Nadamo se da će se Nikica vratiti za nedjeljni ogled. Imao je oteklinu na koljenu nakon utakmice Hrvatske i Izraela, a igrao je gotovo do kraja", rekao je McCoist.

"Nije ništa ozbiljno, liječnik samo želi da prođe upala. Nikica je htio putovati, ali smo ga poslali kući i pobrinuli se da dobije odgovarajući tretman. Morat ćemo pripaziti na njega tijekom sljedećeg tjedna, a iako je još rano, vjerujemo da će igrati protiv Celtica. "

U subotu Rangersi su od 30. minute igrali s igračem više, a kapitalizirali su to u 60. minuti pogotkom Laffertyja. Lakše se diše pred prvi Old Firm prvenstvene sezone.

"Dobra je stvar to što imamo dovoljno igrača kojima možemo zamijeniti one koji nema i ostvariti željeni rezultat", kaže McCoist.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!