Nogomet

Eto'o opet zabio, Stipi "čisto" slavlje

Borna Rupnik • ponedjeljak, 12.09.2011.
Eto'o opet zabio, Stipi "čisto" slavlje
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

U 23. kolu ruskog prvenstva Stipe Pletikosa nije morao po loptu u mrežu, a njegova je momčad osvojila vrlo vrijedna tri boda. Kamerunac Samuel Eto'o ponovno se upisao u strijelce...

Nakon nepunog 23. kola ruskog prvenstva na tablici vode Zenit i CSKA s 46 bodova, dok Dinamo iz Moskve ima dva manje. Zanimljivo, vodeće momčadi upisale su poraze (od Lokomotiva, odnosno upravo od Dinama), dok je bogati Anži iz Mahačkale pobjedom nad Volgom 2:1 stigao do četvrtog mjesta s 40 bodova.

Tomislav Dujmović nije nastupio za Dinamo, dok Filip Ozobić nije konkurirao za sastav moskovskog Spartaka u pobjedi kod Amkara.

Na listi strijelaca opet se našao kamerunski napadač Samuel Eto'o, bivši igrač talijanskog Intera, koji je bio precizan u 17. minuti za 1:1, nakon što je goste u vodstvo doveo Plesan. Pobjedu Anžiju osigurao je autogol Šulenjina pola sata prije kraja.

Rostov našeg Stipe Pletikose pobijedio je na gostovanju kod Spartaka iz Nalčika 1:0. Jedini strijelac bio je Cocis u 83. minuti, a hrvatski je vratar odigrao cijelu utakmicu za svoju momčad.

Spartak iz Nalčika nalazi se na posljednjem mjestu tablice sa 17 osvojenih bodova, a Rostov je s nova tri stigao do ugodnije 12. pozicije (21 bod). U leđa mu gledaju još Volga, Tomsk i Krilja Sovjetov.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis12.09.2011. u 15:34
    ma za svaku ligu kralj.
    cameosis
  • Obrisan korisnik12.09.2011. u 13:07
    za rusku ligu kralj!
    Obrisan korisnik
  • Dalmatinac8812.09.2011. u 12:31
    Eto'o majstor di god dođe, a i para nije loša
    Dalmatinac88