Nogomet

Jurica Vranješ potpisao za Aris

Maj Gašparac • ponedjeljak, 12.09.2011.
Jurica Vranješ potpisao za Aris
Foto: Duje Bonačić

Jurica Vranješ novi je igrač grčkog prvoligaša Arisa. Hrvatski nogometaš potpisao je jednogodišnji ugovor za solunski klub i na predstavljanju izjavio kako se nada da će ubrzo iskusiti i atmosferu na terenu.

Hrvatski nogometaš i bivši reprezentativac Jurica Vranješ novi je igrač grčkog Arisa. Solunskom klubu pridružio se kao slobodan igrač, a potpisao je jednogodišnji ugovor. Na dresu će nositi broj 11. Vranješ će tako biti drugi hrvatski igrač u momčadi Arisa čiji je član i 28-godišnji Danijel Cesarec.

"Znao sam gdje dolazim. Vjerujem da imam iskustvo i sposobnost pomoći klubu u ostvarivanju ciljeva. Već sam razgledao stadion i nadam se kako ću ubrzo osjetiti atmosferu na terenu", izjavio je za službenu klupsku stranicu.

Prije potpisa za grčki klub, Vranješ je šest godina bio član njemačkog prvoligaša Werdera iz Bremena, a prošlu sezonu je proveo na posudbi u turskom Genclerbirligiju. Karijeru je započeo u Osijeku, a nastavio u Njemačkoj gdje je nastupao i za Bayer Leverkusen i Stuttgart.

Za hrvatsku nogometnu reprezentaciju nastupio je 27 puta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • FMfanatic12.09.2011. u 18:06
    hahaha jurica vranješ!? kaj je taj živ još? :D
    FMfanatic